Γιώργος Μπόγρης: «Όταν ήμουν με την Έλλη Κοκκίνου περνούσα φανταστικά στη ζωή μου»

0
34

Γιώργος Μπόγρης: «Απέκτησα πρόβλημα στον ώμο επειδή έσφιγγα τα δόντια, έγινε καλά με μπότοξ»

Ο Γιώργος Μπόγρης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και στην προσωπική του ζωή. Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», δήλωσε αρχικά: «Είχα ταλαιπωρηθεί από το 2019 με ένα θέμα με τον ώμο μου. Είχε μπλοκάρει ένα νεύρο κάπου και είχα μόνιμο πόνο 24 ώρες, δεν ένιωθα καθόλου τα 2-3 δάχτυλά μου».

«Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στα επίπεδα που ήθελα και αυτό δεν με ευχαριστούσε. Έκανα μπότοξ και ουσιαστικά, αυτό χαλάρωσε όλους τους μυς σε αυτό εδώ το κομμάτι και ελευθέρωσε ξανά την κίνησή μου. Έγινε, επειδή έσφιγγα πολύ τα δόντια μου και είχαν γεμίσει οι μύες γαλακτικό οξύ και είχε αλλάξει θέση ο ώμος μου για να προστατέψει όλο αυτό το κομμάτι. Πλέον, φοράω ένα μασελάκι όταν κοιμάμαι», συμπλήρωσε.

Όσο για τη σχέση που είχε με την Έλλη Κοκκίνου ανέφερε: «Ήταν μία περίοδος που περνούσα φανταστικά στη ζωή μου. Υπήρχαν και πάρα πολλά media. Άκουγα πάρα πολλά σχόλια, τύπου “πώς θα σε εμπιστευτούν οι προπονητές; Δεν θα είσαι συγκεντρωμένος στο άθλημα”. Τα ακούω βερεσέ αυτά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφυγα από τη χώρα. Εκεί που με έκριναν, έφυγα στο εξωτερικό και ξαφνικά, έγινα ο πιο αγαπητός. Ήμουν εδώ και λέγανε ότι είμαι ασόβαρος και όταν πήγα στην Ισπανία, λέγανε “αυτός είναι η χαρά του Θεού”. Ξαφνικά άρχισαν και οι Έλληνες να γυρίζουν το μπιφτέκι».

«Δεν άφησα ποτέ τη δουλειά μου και την άποψη του κόσμου να με επηρεάσει σε αυτό που θέλω να κάνω. Η δημοσιότητα με βοήθησε, γιατί από ένα σημείο και μετά, σταμάτησα να δίνω σημασία και απλά περνούσα καλά και έκανα αυτό που με γέμιζε», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr