Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Χρόνο συμμετοχής σε όλους στα πλέι οφς

0
60

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Με την τρέχουσα σεζόν να βρίσκεται σε στάδιο επανεκκίνησης μετά τη μεγάλη σε διάρκεια διακοπή λόγω της πανδημίας και της απαγόρευσης κάθε αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα είναι σαφές πως για το «Τριφύλλι» οι στόχοι πηγαίνουν… περίπατο.

Ο προπονητής των «Πράσινων», Γιώργος Δώνης βλέποντας πως δεν έχει τίποτα να χάσει αναμένεται – όπως αναφέρει η Livesport – να ανακατέψει την τράπουλα στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν. Αυτό σημαίνει πως το «Τριφύλλι» στα πλέι οφς δεν θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω αλλά να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Γιώργο Δώνη να αξιολογεί έναν έναν τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού της ομάδας καταγράφοντας κενά και αδυναμίες που καλείται στη συνέχεια να καλύψει ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα.

Έτσι όπως αναμένεται ο Έλληνας τεχνικός θα κοιτάξει στα πλέι οφς η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική και παράλληλα να μπει σε μια περίοδο… προετοιμασίας και αξιολόγησης που θα είναι προπομπός της νέας αγωνιστικής περιόδου, μιας χρονιάς που για τον Παναθηναϊκό αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για το κάτι παραπάνω. Εξάλλου θυμίζουμε πως όποια θέση και να πάρουν οι «Πράσινοι» στα φετινά πλέι οφς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πηγή: Pagenews.gr