Γιώργος Γεωργίου: «Στην Κίνα για την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αλαφούζος» [vid]

0
93

Γιώργος Γεωργίου: Για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργίου στην εκπομπή του. Ο γνωστός δημοσιογράφος σε σχέση με τους Πειραιώτες στάθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Έπειτα, ο Γεωργίου αναφέρθηκε στις επαφές που έχει κλείσει ο Γιάννης Αλαφούζος με τους Κινέζους επενδυτές σε Σαγκάη και Πεκίνο με σκοπό την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού θα πάει 20-25 Ιουνίου στη Σαγκάκη και 5-10 Ιουλίου στο Πεκίνο για να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την αγορά του Παναθηναϊκού από τους Κινέζους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Γεωργίου.

Δείτε το βίντεο

Για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 3 Ιουνίου. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε την ημερομηνία της συνέντευξης ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτή αναμένεται να μιλήσει για όλα τα θέματα που αφορούν το «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα θα κάνει ειδική μνεία στο εγχείρημα του PAO ALIVE, στις οικονομικές επιπτώσεις από την παύση της σεζόν στην Euroleague, στην ευρωπαϊκή διοργάνωση που ακυρώθηκε και φυσικά στην Basket League. Η τοποθέτηση αυτή αναμένεται με ενδιαφέρον, όπως με ενδιαφέρον αναμένεται και η αποκάλυψη των προθέσεών του για την παραμονή του ή μη στο «πράσινο τιμόνι». Ακόμη, στη συνέντευξη ίσως ακουστεί και η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του κόουτς Γιώργου Βόβορα.

Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με την οριστική διακοπή της Euroleague για τα οικονομικά:

Υπενθυμίζεται, πως η φετινή σεζόν στην Euroleague διακόπηκε οριστικά, χωρίς την ανάδειξη πρωταθλητή ενώ τη νέα σεζόν θα συμμετέχουν οι ίδιες ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να εκφράζει τη διαφωνία του στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη, λόγω των μειωμένων εσόδων. Ο Τζόρντι Μπερτομέου αφού ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση την πρότασή του για οριστική διακοπή, έκανε λόγο για μειωμένα έσοδα λόγω της πανδημίας και της διακοπής, με το «τριφύλλι», που εκπροσωπήθηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Μάνο Παπαδόπουλο, να εκφράζει τη διαφωνία του με την πρόταση που έγινε και απόφαση μετά το πέρας της συνεδρίασης.

Πηγή: Pagenews.gr