Γιώργος Καφετζόπουλος: «Όταν ήμουν ανήλικος, με είχαν συλλάβει,αλλά δεν μαθεύτηκε λόγω του πατέρα μου»

0
49

Γιώργος Καφετζόπουλος: Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου μίλησε για την «άγνωστη» σύλληψή του και πως δεν μαθεύτηκε στα media

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καφετζόπουλος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την άγνωστη σύλληψή του, όταν ήταν ανήλικος. Ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αγάπη του για την υποκριτική.

«Η υποκριτική μου άρεσε πάντα λόγω του πατέρα μου. Παλιά που με ρωτούσαν, δεν το παραδεχόμουν, ούτε έλεγα ότι είμαι γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου. Τη δουλειά του πατέρα μου την είχα σαν πλάκα. Με βοήθησε πολύ στη σκηνή, μου έδιωξε το άγχος», είπε χαρακτηριστικά.Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τον χωρισμό των γονιών του. «Οι γονείς μου ειχαν χωρίσει στα 5 μου, αλλά είχαν καλή σχέση και σέβεται ο ένας τον άλλο. Έχω περάσει πολύ ωραία παιδικά χρόνια, ήμουν ζωηρός στην εφηβεία μου. Έφτανα στο όριος όμως, δεν ήμουν αληταράς», δήλωσε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε και ένα άγνωστι περιστατικό, πως κάποια στιγμή είχε συλληφθεί για μία «ζαβολιά»

«Μικρός πετούσα πράγματα από το μπαλκόνι σε ανθρώπους, όπως αυγά, φρούτα. Φυσικά, με σωφρόνισαν, όταν έκανα τέτοιες βλακείες. Είχα ρίξει μια πέτρα κάποια στιγμή από το μπαλκόνι σε ένα μηχανάκι. Ήρθε σπίτι ο άνθρωπος και ο πατέρας μου με έδειξε και είπε “αυτός το έκανε”. Όταν ήμουν ανήλικος, με είχαν συλλάβει, μετά όμως αθωώθηκα. Τα στοιχεία μου δεν είχαν βγει στη φόρα τότε, έγινε λόγω του πατέρα μου», εξήγησε ο ηθοποιός.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην ανάρτηση που είχε κάνει ο πατέρας του αναφερόμενος στη Νατάσα Μποφίλιου. «Θα με ενοχλούσε αν είχε μιλήσει άσχημα, φασιστικά ή σεξιστικά», δήλωσε κλείνοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr