Γιώργος Λιάγκας: «Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει γίνει κωμικός στη ζωή, θλίβομαι»

0
77

Γιώργος Λιάγκας: «Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα, δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία».

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Χαϊκάλη και στον Γιώργο Λιάγκα είναι γεγονός. Ενώ, λοιπόν, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας απαντούσε από το Πρωινό για τον αριθμό των θεατών της παράστασης Νικοτιτανικός.

Γιώργος Λιάγκας

«Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης»

«Εμείς δεν είπαμε ποτέ ψέματα. Ψέματα είπε ο κύριος Παύλος Χαϊκάλης. Εμείς καταγράψαμε με την κάμερα έξω από το θέατρο να μην υπάρχει ούτε αυτοκίνητο στο πάρκινγκ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Θλίβομαι για τον Παύλο Χαϊκάλη που εξακολουθεί να λέει ψέματα. Δεν είναι ωραίο για έναν άνθρωπο σε αυτή την ηλικία και με αυτή την αξιολογότατη πορεία, είναι από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς, δυστυχώς είναι ωραίο να είμαστε κωμικοί στο θέατρο όχι κωμικοί στη ζωή. Και έχει γίνει κωμικός στη ζωή του ο Παύλος Χαϊκάλης και αυτό είναι το λάθος του, λέγοντας ψέματα. Θλίβομαι. Είναι ψέμα» κατέληξε ο παρουσιαστής.

Τι είπε στην Κατερίνα Καινούργιου ο ηθοποιός

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραβρέθηκε στο πλατό της Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε στην εκπομπή για τον  εκρηκτικό καβγά που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες ανάμεσα στον ίδιο, τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

«Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, που με κυνηγούν και με κοροϊδεύουν για τη φράση άνδρας παλαιάς κοπής, να αποδείξω ότι είμαι άνδρας παλαιάς κοπής. Σέβομαι το ότι ήταν μια γυναίκα. Επί ενάμιση μήνα διασύρομαι στα κανάλια. Δεν πρέπει να απολογηθώ για τον εαυτό μου. Επί ενάμισι μήνα θίγομαι και διασύρομαι κανονικά. Όλη αυτή η γλωσσοφαγιά γιατί πάω να δουλέψω, δεν έχουν τον θεό τους.

Γιώργος Λιάγκας

Η Φαίη γύρισε και μου είπε για τη φράση παλαιάς κοπής. Για αυτό το ανέβασα για να εξηγήσω κάποια πράγματα» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια απευθυνόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Θίγεσαι; Γιατί βγάζεις μια κατηγορία που δεν υπάρχει; Γιατί εγώ πέρυσι είχα βγει στην εκπομπή σου και να εξηγήσω και μου βγάλατε άλλους από δίπλα και μου επιτεθήκατε» κατέληξε ο ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr