Γιώργος Λιανός: Μπαμπάς για τέταρτη φορά

0
54

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Λιανός καθώς πριν από λίγες μέρες έγινε για τέταρτη φορά πατέρας. Ο παρουσιαστής και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσι και την είδηση την έκανε γνωστή o ίδιος ο Γιώργος Λιανός στο ραδιόφωνο του Sfera στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, της Νάνσυς Αντωνίου και του Παναγή Τζωρτζάτου, με τους οποίους συνεργαζόταν για χρόνια.

Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει η μικρή, το οποίο είναι «Βαλέρια».
Ο Γιώργος Λιανός έχει αφήσει για λίγο το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο και βρίσκεται στην στην Ελλάδα για το χαρμόσυνο γεγονός αλλά και για να δει τα μεγαλύτερα παιδιά του από τον γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

«Έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση και ένα τέταρτο στην κούνια. Για αυτόν τον λόγο γύρισα, γιατί είχαμε γεννητούρια. Τα παιδιά έχουν τρελαθεί με τη μπέμπα. Δεν έχω καταλάβει ακόμη πως είναι να έχεις τέσσερα παιδιά. Προς το παρόν είναι μωράκι. Τη μπέμπα θα τη δω λίγες μέρες. Για το Survivor έχουμε φτιάξει κάτι και το ένα γύρισμα θα το κάνω από εδώ. Μόλις τελειώσει η καραντίνα πρέπει να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στους ακροατές του Sfera.

Δείτε το βίντεο για τον Γιώργο Λιανό:

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr