Γιώργος Παπαδάκης: Τον αποκάλεσαν σκουλήκι περιπτερά on air

0
128

Πυρ και μανία ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής, «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, με έναν τηλεθεατής που τον έβρισε και τον στόλισε με διάφορα άκομψα, κοσμητικά επίθετα. Ο παρουσιαστής, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του, δεν άντεξε και διάβασε on air το μήνυμά του άγνωστου που τον αποκάλεσε «σκουλίκι περιπτερά», θέλοντας να του απαντήσει με το δικό του, αιχμηρό τρόπο.

«Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σου…ης.

Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής.

Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις.

Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός, γιατί είναι από αυτούς τους μάγκες οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά με έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, στο επιτρέπω», είπε εκνευρισμένος ο Γιώργος Παπαδάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr