Γιώργος Παπαδάκης υγεία: Το πρόβλημα της υγείας του πριν τον κορωνοϊό

0
62

Γιώργος Παπαδάκης υγεία: Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το πως βιώνει την καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού, για το πόσο του λείπουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του και αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας λίγο πριν ξεσπάσει η ιστορία με τον κορωνοϊό.

«Λίγο πριν από τον κορονοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, πολύ σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Κορωνοϊός, απομόνωση, δύο πακέτα την ημέρα…δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε. Μου βγαίνει ένας κορωνοϊός εσωτερικός», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Τόνισε, επίσης, ότι παρόλο που βρίσκεται σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού, συνεχίζει να εργάζεται τις ίδιες ώρες. «Ξυπνάω χαράματα, ξυπνάω 2.30 ώρα. Κάνω την προετοιμασία μου. Στις 4:00 έχουμε την πρώτη διάσκεψη με τους συνεργάτες μου. Δουλεύω ακριβώς τις ίδιες ώρες. Θέλω να φύγω από το σπίτι, θέλω να έρθω στο στούντιο», υπογράμμισε ο γνωστός παρουσιαστής.

Όσον αφορά την ενημέρωση που παρέχεται από τα ΜΜΕ σχετικά με τον κορωνοϊό, ο Γιώργος Παπαδάκης υπογράμμισε ότι «είναι πολλές φορές που με την ενημέρωση ψυχοπλακώνομαι αλλά υπάρχει η ανάγκη της ενημέρωσης. Με ενοχλεί η δραματοποίηση του γεγονότος». «Είναι μία σοβαρή κατάσταση που κανένας από τους ζώντες στον πλανήτη δεν έχει ξαναζήσει», πρόσθεσε.

Πηγή: Pagenews.gr