Γιώργος Παπανδρέου: «Κατεβαίνω υποψήφιος» – Τι ειπώθηκε στη συνομιλία με Ανδρουλάκη

0
22

Γιώργος Παπανδρέου: Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα,το μεσημέρι της Δευτέρας κι ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε από τον υποψήφιο για την αρχηγία του κόμματος, να σταθεί στο πλευρό του, αποσύροντας ουσιαστικά την υποψηφιότητά του.

Στη συνάντησή του με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να αποκάλυψε τις προθέσεις του να κατέβει ως υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ. «Κατεβαίνω γιατί θέλω να μεγαλώσω την παράταξη» φέρεται να είπε ο κ. Παπανδρέου στον Ανδρουλάκη. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σήμερα,το μεσημέρι της Δευτέρας κι ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να ζήτησε από τον υποψήφιο για την αρχηγία του κόμματος, να σταθεί στο πλευρό του, αποσύροντας ουσιαστικά την υποψηφιότητά του.

Ωστόσο, ο Ηρακλειώτης Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, αφού τον ευχαρίστησε για τη συνάντηση και την ειλικρινή κουβέντα που είχαν, φέρεται να του διεμήνυσε ότι δεν προτίθεται να αποσυρθεί από την κούρσα για τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου της παράταξης, αναφέρει το reader.gr. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως διαρρέεται από συνεργάτες του, συζήτησε σε καλό κλίμα με τον Γιώργο Παπανδρέου. Αναγνώρισε το ρόλο του πρώην πρωθυπουργού σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα και υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας της παράταξης.

Γιώργος Παπανδρέου

«Η διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας, ωστόσο, αφορά την επόμενη μέρα του Κινήματός μας. Αφορά το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Η ανανέωση είναι πολιτικό και κοινωνικό αίτημα και βασική προϋπόθεση για την αναγέννησή μας» είπε ο κ. Ανδρουλάκης μετά το πέρας της συνάντησης. Οπως όλα δείχνουν, ο μόνος που θα αποσύρει την υποψηφιότητά του φέρεται να είναι ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Γιώργος Παπανδρέου: Ανάρτηση γρίφος για την υποψηφιότητά του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην πρωθυπουργός κος Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε μία «αινιγματική» ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το μήνυμα της οποίας ερμηνεύεται ως έμμεση επιβεβαίωση της έντονης φημολογίας ότι θα είναι τελικά υποψήφιος για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ.

Βέβαια, διατυπώνονται και επιφυλάξεις καθώς το μήνυμα δεν είναι ξεκάθαρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πληροφορίες ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να επιλέγει τη σημερινή μέρα για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του λόγω της ιστορικότητας της ημέρας: ήταν 18 Οκτωβρίου 1981 όταν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδιζε για πρώτη φορά τις εκλογές και γινόταν κυβέρνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr