Γιώργος Πατούλης: Τη Μαρίνα Πατούλη την αγαπάω

0
9

Τον τελευταίο καιρό, ο Γιώργος Πατούλης έχει βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας για το διαζύγιο του. Μάλιστα στην αρχή, είχε ξεσπάσει μία κόντρα μεταξύ του ίδιου και της Μαρίνας Πατούλη. Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Πατούλης, είχε ζητήσει από τα Μέσα να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Πατούλης, στην συνέντευξη του στα ΝΕΑ,  πέρα από την μακρά πολιτική του σταδιοδρομία μίλησε και για την ζωή του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και σήμερα, και για το διαζύγιο του με την Μαρίνα Πατούλη. Αναφερόμενος στην σύζυγο του, λέει ότι “για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας”.

Γιώργος Πατούλης: Η απώλεια που τον σημάδεψε

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει σχέση μεταξύ της απώλειας της μητέρας του με το διαζύγιο του, ο περιφερειάρχης απαντά «Αγγίζετε νωπές και ευαίσθητες χορδές για τις οποίες σε αυτή τη φάση δεν θα ήθελα να μιλήσω. Οποιαδήποτε απάντησή μου μπορεί να έχει κακή μετάφραση. Μπορεί να σχετίζονται και άλλα τα οποία είχαν συσσωρευτεί.»

Και συνεχίζει «Η μητέρα είναι για μένα όπως είπα μια ηρωίδα, η οποία δεν είχε στον ήλιο μοίρα και θυσίασε τη ζωή της για να μας μεγαλώσει και να μας σπουδάσει. Ηταν δίπλα μου πάντα πολύ διακριτική – και στον γάμο μου. Ισως εξαιτίας αυτής της διακριτικότητας να μην ήμασταν τόσο κοντά στην έγγαμη ζωή μου. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές τις οποίες δεν θα ήθελα να τις δημοσιοποιήσω. Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας

Σχετικά με το αν έγινε εκμετάλλευση της δημοσιότητας του διαζυγίου αναφέρει: «Είναι σίγουρο ότι θέματα της προσωπικής ζωής ενός δημόσιου προσώπου προσφέρουν «κλειδαρότρυπα». Πίσω από αυτό μπορεί ο καθένας να βλέπει τον εαυτό του.»

Γιώργος Πατούλης: Η αναφορά του στο παιδί του

Ο περιφερειάρχης Αττικής αναφερόμενος στο παιδί του με την Μαρίνα Πατούλη λέει ότι “προσπαθώ να διαφυλάξω τα προσωπικά μου διότι σχετίζονται με την ψυχοσύνθεση ενός εφήβου, όπως είναι ο γιος μας ο Αλέξανδρος. Οι γονείς του πήραν μια απόφαση και αυτή η απόφαση δεν πρέπει να τον σημαδέψει. Είναι ένα καλό και έξυπνο παιδί που ελπίζω να είναι αύριο και ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία”.

Γιώργος Πατούλης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr