Γιώργος Σουξές: Γνώρισε τον έρωτα της ζωής του και παντρεύεται τον Αύγουστο – Δάκρυσε ο Γιώργος Λιάγκας

0
148

Γιώργος Σουξές: «Γνώρισα μια γυναίκα τελείως διαφορετική από όποια είχα γνωρίσει μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Νικόλ θα παντρευτούμε».

“Της είπα, βρε αγάπη μου γλυκιά εμένα με βλέπεις, δεν είμαι όμορφος, εσύ είσαι κούκλα, δεν έχω πολλά λεφτά, ηθοποιός είμαι και ούτε και νέος είμαι. Και μου απάντησε: “Εγώ εσένα θέλω”. Τι να πώς εγώ τώρα; Ε, έλιωσα”, εξομολογείται ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές για τον νέο έρωτα της ζωής του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Σουξές έκανε την μεγάλη ανακοίνωση μέσα από το Πρωινό. Παντρεύεται την αγαπημένη του το επόμενο καλοκαίρι στο Νάυπλιο και όχι σε ελληνικό νησί! Δεν αποκάλυψε τον τρόπο γνωριμίας προτίμησε να τον κρατήσει για αυτούς τους δύο. Η Νικόλ η μέλλουσα γυναίκα του είναι ελληνογερμανίδα που δραστηροποιείται στην Κωνσταντινούπολη και πηγαινοέρχεται για να τον βλέπει.

Γιώργος Σουξές

Τι είπε για τον γάμο του ο ηθοποιός

Ο Γιώργος Σουξές είναι πολύ ερωτευμένος και αυτό είναι κάτι που δεν μπόρεσε να κρύψει σε όλη τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα αφού έλαμπε από ευτυχία. Ο πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε ότι ο γάμος θα γίνει στο Ναύπλιο στις 27 Αυγούστου του 2022.

«Γνώρισα μια γυναίκα τελείως διαφορετική από όποια είχα γνωρίσει μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Νικόλ. Συνειδητοποίησα ότι αυτήν θα έπρεπε να έχω από την αρχή στη ζωή μου. Ο γιος μου έμαθε από τα σάιτ ότι θα παντρευτώ», είπε ο Γιώργος Σουξές και εξομολογήθηκε έναν διάλογο που είχε με την αγαπημένη του.

Γιώργος Σουξές

Ο διάλογος:

«Της είπα, βρε αγάπη μου γλυκιά εμένα με βλέπεις, δεν είμαι όμορφος, εσύ είσαι κούκλα, δεν έχω πολλά λεφτά, ηθοποιός είμαι και ούτε και νέος είμαι. Και μου απάντησε: «Εγώ εσένα θέλω». Τι να πώς εγώ τώρα; Ε, έλιωσα», είπε ο ηθοποιός και δάκρυσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο ηθοποιός είπε δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έβρισκε τον έρωτα της ζωής του σε αυτή την ηλικία. Διαφέρει από όποια έχει γνωρίσει έως τώρα. Είναι ξεκάθαρη, ειλικρινής και πολύ ευαίσθητη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr