Γιώργος Τράγκας: Πασίγνωστος τραγουδιστής στο κόμμα του

0
76

Γιώργος Τράγκας: Πασίγνωστος τραγουδιστής στο κόμμα του. Ποιος είναι;

Την πρώτη του ηχηρή μεταγραφή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας που θέλει να μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές με το νέο κόμμα που έχει ιδρύσει και έχει τίτλο «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του κόμματος του δημοσιογράφου αναφέρονται οι λόγοι που οδήγησαν τον γνωστό τραγουδιστή στο να πολιτευτεί:

«Συμπορεύομαι και ευθυγραμμίζομαι με τις θέσεις του «Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι» του Γιώργου Τράγκα γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή τη παρακμιακή κατάσταση που οδήγησε μεγάλα τμήματα της κοινωνίας στη φτώχεια και τη μελαγχολία.

Πιστεύω ότι το «Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι» έχει θετικό ρόλο, δεν θα προδώσει τον κόσμο και θα υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και την Εθνική Ανεξαρτησία.

Με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο Βαλάντης – κατά κόσμον Χρυσοβαλάντης Αυγενικός – είχε γνωρίσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια καθώς ήταν προσκεκλημένος στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του Λευκού Οίκου το 2017.

Ο Βαλάντης βρέθηκε εκεί ως καλεσμένος του ξαδέρφου του, Γκας Μπιλιράκη, ο οποίος είναι μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Μάλιστα, είχε βγάλει φωτογραφία με το τότε προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr