Γιώργος Τσίπρας: Η ΕΥΠ έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση

0
52

«Βαριές κουβέντες» για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών χρησιμοποίησε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας

«Βαριές κουβέντες» για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών χρησιμοποίησε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, στη σκιά της καταγγελίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε ενημερωθεί πριν από τις εκλογές για την παρέμβαση του τουρκικού προξενείου υπέρ υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.

Αφού ρωτήθηκε αρκετές φορές – χωρίς να δίνει απάντηση – αν η ΕΥΠ ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών «έχει λειτουργήσει ως εγκληματική οργάνωση».

Στην παρατήρηση αν όντως αναφέρεται με τον χαρακτηρισμό «εγκληματική οργάνωση» για την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας συνέχισε στον ίδιο τόνο και είπε ότι «έχει λειτουργήσει ένα κομμάτι της ΕΥΠ ως εγκληματική οργάνωση για τις παρακολουθήσεις».

Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις τόσο του παριστάμενου υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Πέτσα, αλλά και των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ αν όντως έχει γίνει ενημέρωση προς τον Αλέξη Τσίπρα από την ΕΥΠ, ο Γιώργος Τσίπρας αν και τις περισσότερες φορές δεν απαντούσε, κάποια στιγμή είπε ότι «ενημερώσεις κατά καιρούς γίνονται διάφορες» προσθέτοντας ότι «εμείς το 2019 δεν είπαμε ποιες έγιναν και ποιες δεν έγιναν».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αν και επέμεινε στη μεγαλύτερη διάρκειά της ότι οι δύο υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν αναφερθεί ποτέ σε «τουρκική μειονότητα», κάποια στιγμή παραδέχθηκε ότι το έχει κάνει ο κ. Ζεϊμπέκ προσθέτοντας ότι «όταν το έκανε μια φορά, δέχθηκε παρατήρηση».

Πηγή: Pagenews.gr