Γιώργος Βαγιαννίδης Ίντερ: Απέρριψε Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ για χάρη των «Νεραντζούρι»

0
57

Γιώργος Βαγιαννίδης Ίντερ: Μια λαμπρή καριέρα ανοίγεται στον 18χρονο δεξιοπόδαρο αμυντικό. Ο άσσος του «Τριφυλλιού» αναμένεται να έχει θερμό καλοκαίρι, καθώς ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό αφήνοντας την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

Όπως έγινε γνωστό στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο νεαρός ενημέρωσε τη διοίκηση των «Πράσινων» πως δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του βάζοντας πλώρη για νέες περιπέτειες, με την Ίντερ να θεωρείται ως ο επικρατέστερος προορισμός της μετέπειτα ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Στην Ιταλία τα δημοσιεύματα θεωρούν «τελειωμένη» τη μετακίνηση του Βαγιαννίδη στο Μιλάνο, με τους «Νεραντζούρι» να κερδίζουν την μάχη για την υπογραφή του από άλλους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Η σαββατιάτικη Gazzetta dello Sport αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε προτάσεις από την Μπαρτσελόνα και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Αντόνιο Κόντε και την Ίντερ να τον πείθουν να μετακινηθεί στο Μιλάνο.

Ακόμα, το δημοσίευμα μπαίνει σε λεπτομέρειες σχετικά με τα διαδικαστικά της υπόθεσης καθώς επισημαίνει πως λόγω της πανδημίας ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν μπορεί τώρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και έτσι η συμφωνία του με την Ίντερ εμπεριέχει την προϋπόθεση να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα σε αυτές. Έτσι ο Γιώργος Βαγιαννίδης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Ίντερ πραγματοποιώντας ένα δρομολόγιο που έχουν κάνει ελάχιστοι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Το μέλλον του ανήκει!

Πηγή: Pagenews.gr