Γιορτή της μητέρας: H ανάρτηση του πρωθυπουργού «Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες»

0
58

Γιορτή της μητέρας: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας του με το εξής μήνυμα: «Μάνα είναι μόνο μία… και κάποιες ημέρες μας λείπει περισσότερο…. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες!!❤️».

Η ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά για την Γιορτή της Μητέρας

«Το πρώτο τηλεφώνημα που πήρα σήμερα ήταν από την αδελφή μου, «πόσο μου λείπει» μου λέει. 56 χρόνια πριν σαν σήμερα παντρεύτηκαν ο Γιώργος και η Κάκια, οι γονείς μας. Μια σύμπτωση γεμάτη σημασία, 10.5.1964. Κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ταξίδι που έμελλε να μην είναι πολύ μακρύ, αλλά ήταν όμορφο, έντονο, συναρπαστικό, με απροσδόκητη πορεία , δυνατά συναισθήματα και σίγουρα πολύ αγάπη. Στο κέντρο, στήριγμα, πηγή ζωής και αισιοδοξίας η μητέρα μας η Κάκια.

Τώρα που μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά, χωρίς εκείνη, πόσες φορές έχω αναρωτηθεί είμαι τόσο καλή μητέρα όσο εκείνη; Τι θα έκανε, τι θα μου έλεγε; Νομίζω πως ξέρω, αγάπη χωρίς όρια. Να τη νιώθουν στο χάδι σου να τη βλέπουν στα μάτια σου, να την ακούν στα λόγια σου, στον τόνο της φωνής σου ακόμα κι αν πρέπει να είναι αυστηρός καμιά φορά. Να γραφτεί στην ψυχή τους και να τους συντροφεύει για πάντα στη δική τους ζωή. Να γίνει δύναμή τους. Χρόνια πολλά».

Με την ανάρτηση αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» για την Ημέρα της Μητέρας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Με δύο τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες στέλνει το μήνυμά της για τη σημερινή γιορτή της Μητέρας, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η ίδια μαζί με την κόρη, τη μητέρα και τη γιαγιά της. Η κ. Σακελλαροπούλου σημειώνει ότι είχε την ευτυχία να γευτεί την ιδιαίτερη σχέση με κάθε μια απ’ αυτές και να συνειδητοποιήσει, μεγαλώνοντας, πόσο μας καθορίζει ο μητρικός δεσμός, πόσο σημαντικά επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε με τον κόσμο.

Πηγή: Pagenews.gr