Γιούρι Λοντίγκιν: Τι θα γίνει με την ΑΕΚ

0
61

Μετά το διαζύγιο με τον Άρσεναλ Τούλα, ο Λοντίγκιν παραμένει χωρίς ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από το στενό περιβάλλον του, βλέπει με άκρως θετική διάθεση την προοπτική μεταγραφής του σε ελληνική ομάδα. Όπως αναφέρει και η Ώρα των Σπορ, ο Λοντίγκιν έχει πληροφορηθεί πως στην ΑΕΚ δεν αποκλείεται να ψαχτούν για την απόκτηση τερματοφύλακα κι έτσι ψάχνεται κατά πόσον θα ήταν εφικτή η συνεργασία του με την Ένωση.

Είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό

Την ώρα που υπάρχει σκέψη για την απόκτηση τερματοφύλακα, ο Γιούρι Λοντίγκιν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον παίκτη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ξάνθη και επέλεξε να αγωνιστεί στην Εθνική Ρωσίας και όχι στην εθνική ομάδα της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο πήρε μεταγραφή στη Ζενίτ, αλλά πλέον η καριέρα του δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τότε. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Άρσεναλ Τούλα από την οποία έμεινε ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το κασέ του αυτή τη στιγμή υπολογίζεται γύρω στις 300.000 ευρώ. Αυτό το ποσό δεν είναι μεγάλο, αλλά δύσκολα θα το έδινε ο Παναθηναϊκός για έναν παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο όποτε το χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λοντίγκιν έχει επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ωστόσο το πέρασμα του στο λιμάνι του Πειραιά ολοκληρώθηκε χωρίς επιτυχία. Πρέπει να τονίσουμε ότι ο Ελληνορώσος γκολκίπερ είναι 30 ετών που είναι εξαιρετική ηλικία για τερματοφύλακα. Επίσης είναι 11 φορές διεθνής με την εθνική Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr