Γκαγκάκη Κατερίνα: «Το 2020 ήταν μια μαύρη χρονιά για μένα»

0
39

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2020. Από τη μία ο θάνατος του πατέρα της που δεν μπορεί να ξεπεράσει και από την άλλη ο ντόρος που έγινε με τον σχολιασμό της σεξουαλικής παρενόχλησης στην εκπομπή που συμμετείχε, ήταν για την ίδια όπως λέει δύο μεγάλες δυσκολίες που έκαναν το 2020 «μία μαύρη χρονιά».

«Αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου»

Εμφανώς συγκινημένη, η ίδια είπε πως «αυτή η χρονιά πήρε το κέντρο της ζωής της» και ομολόγησε πως για εκείνη «το 2020 θα μείνει μια εικόνα», του πατέρα της τον οποίο αποχαιρέτησε στην Εντατική.

Συγκεκριμένα, η Γκαγκάκη ανέφερε -μεταξύ άλλων- το εξής στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»:

«Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια «μαύρη» χρονιά για εμένα. Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και λίγο ντρέπομαι. Με μεγάλη βεβαιότητα, πια, μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μού πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση». Στη συνέχεια, εκείνη πρόσθεσε:

«Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν και αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα είναι σαν να μου έχεις ξεριζώσει το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει. Νομίζω ότι το 2020 όλο -και ό,τι γίνει από ‘δω και μπρος- θα είναι μια εικόνα, θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ!».

«Μου πήρε ημέρες για να με συγχωρήσω»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στο πώς σχολιάστηκε το συμβάν σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στον «αέρα» της εκπομπής, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ.

Η ίδια, μάλιστα, δήλωσε το εξής:

«Μου πήρε ημέρες για να με συγχωρήσω και να καταλάβω πώς με πρόδωσε η κρίση μου. Ήμουν μαύρη όσο δεν φαντάζεσαι. Πέρασα ένα διάστημα που διάβασα όλα τα μηνύματα ακόμα και αυτά που έλεγαν να πεθάνω και απάντησα σε όλα. Δεν ακυρώνεται μια πορεία 25ετίας σε λίγα δευτερόλεπτα». Επίσης, η Κατερίνα Γκαγκάκη συμπλήρωσε: «Έλαβε ο μπαμπάς μου δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα, στα οποία άκουσε τα τέρατα. Δεν μου είπε τίποτα. Ο άνθρωπος που τον φρόντιζε, μου είπε ότι έκλαιγε μόνος του. Αυτό δεν το συγχωρώ σε κανέναν. Δεν με συγχωρώ που του το προκάλεσα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr