Γλυφάδα: «Προειδοποιητικό χτύπημα» οι πυροβολισμοί εκτιμά η αστυνομία – Ένας τραυματίας

0
50

Γλυφάδα: «Προειδοποιητικό χτύπημα» οι πυροβολισμοί εκτιμά η αστυνομία – Ένας τραυματίας

Ένας τραυματίας από επίθεση με πυροβολισμούς στη Γλυφάδα. Άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν έναν άνδρα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 9 το βράδυ. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο.

Η επίθεση

Το θύμα, είναι ένας 43χρονος επιχειρηματίας με τα αρχικά Ε.Θ. Είχε σταματήσει στο φανάρι με το αυτοκίνητό του, ένα Smart, όταν τον πλησίασαν οι δύο άγνωστοι και τον πυροβόλησαν, τραυματίζοντάς τον στον ώμο.  Οι δράστες πυροβόλησαν τέσσερις φορές αλλά είναι άγνωστο πόσες σφαίρες πέτυχαν το θύμα. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν.

Οι αρχές ερευνούν το παρελθόν του θύματος και τις επαγγελματικές του δραστηριότητες προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, σενάριο προς το οποίο στρέφονται οι έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν και το όνομα του ήταν σε δικογραφία της οικονομικής αστυνομίας σχετικά με παρανομίες στα καύσιμα.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκτιμούν πώς δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν αλλά να τον «προειδοποιήσουν»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr