Γλυφάδα: Στόχος διαρρηκτών η μεζονέτα επιχειρηματία

0
44

Στόχος διαρρηκτών έγινε το πρωί της Πέμπτης (1/12) η μεζονέτα επιχειρηματία στην περιοχή της Γλυφάδας.

Στόχος διαρρηκτών έγινε το πρωί της Πέμπτης (1/12) η μεζονέτα επιχειρηματία στην περιοχή της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό της μεζονέτας σπάζοντας τζαμαρία στο ισόγειο.

Οι δράστες πήγαν κατευθείαν για το χρηματοκιβώτιο

Στη συνέχεια οι δράστες δεν φαίνεται να ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, αλλά, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ανέβηκαν στοχευμένα στον 1ο όροφο, καθώς εκεί υπήρχε χρηματοκιβώτιο. Οι δράστες πήραν το χρηματοκιβώτιο διαστάσεων 50Χ50 εκατοστών και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό του υπήρχε το ποσό των 40.000 ευρώ, 20 χρυσές λίρες καθώς και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ. Πρόκειται για ακίνητο το οποίο ανήκει σε επιχειρηματία που έχει βιοτεχνία παπουτσιών. Την κλοπή αντιλήφθηκε η 67χρονη σύζυγος του επιχειρηματία, όταν επέστρεψε στην οικία της από την οποία απουσίαζε και ενημέρωσε την Ασφάλεια Γλυφάδας.

Οι έρευνες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών που εκτιμάται ότι πρόκειται για σεσημασμένους, ενώ από τις κινήσεις τους μέσα στο φαίνεται εκτιμάται πως είχαν εσωτερική ενημέρωση για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δράστες ήταν τέσσερις.

Πηγή: Pagenews.gr