Γλυκά Νερά: Η αλλαγή που έγινε στο προφίλ της Καρολάιν στο Facebook

0
98

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες και συνεχείς είναι οι εξελίξεις πάνω στην δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Έπειτα από την απόφαση του Δικαστηρίου η επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν. Έτσι, η μητέρα του δολοφόνου της 20χρονης, παρέδωσε, ως όφειλε, σήμερα το πρωί το 11 μηνών βρέφος στη μητέρα της Καρολάιν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του γυναικοκτόνου σε 30 ημέρες θα μάθουμε αν θα του αφαιρεθεί οριστικά ή όχι η συνεπιμέλεια της κόρης του.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις και μάλιστα τα τελευταία 24ωρα, έχει παρατηρηθεί μια αλλαγή στο προφίλ της δολοφονηθείσας Καρολάιν Κράουτς στους λογαριασμούς της στο Facebook, αλλά και στο Instagram. Μάλιστα έτσι πολλοί έχουν την δυνατότητα να τιμούν την μνήμη της.

Η αλλαγή στα κοινωνικά δίκτυα

Συγκεκριμένα, όποιος επισκέπτεται το προφίλ της 20χρονης βλέπει πλέον τη φράση «Εις μνήμην», ενώ υπάρχει και ένα κειμενάκι το οποίο γράφει: «Στην μνήμη της Caroline Crourch. Ελπίζουμε ότι όσοι αγαπούν την Caroline, θα βρουν παρηγοριά πηγαίνοντας στο προφίλ της για να θυμηθούν και να τιμήσουν τη ζωή της».

Τονίζεται πως υπάρχει ειδική ρύθμιση στο Facebook, με την οποία οι χρήστες μπορούν να ορίσουν κάποιο πρόσωπο που θα διαχειρίζεται τον λογαριασμό κάποιου/κάποιας σε περίπτωση θανάτου.

Δείτε πώς είναι το προφίλ στο Facebook:

Ιδιωτικός ο λογαριασμός στο Instagram

Από την άλλη, εδώ και αρκετό καιρό ο λογαριασμός της αδικοχαμένης νεαρής έχει μετατραπεί σε «ιδιωτικό» στο Instagram, δηλαδή μπορεί κάποιος να δει τις φωτογραφίες της μόνο αν αυτός που διαχειρίζεται τον λογαριασμό τον έχει αποδεχτεί ως φίλο.

Εικάζεται από πολλούς μάλιστα ότι ήταν ο πιλότος που «κλείδωσε» τον λογαριασμό της Καρολάιν, αφού τη δολοφόνησε.

Η απόφαση για την μικρή Λυδία

«Η μητέρα της Καρολάιν, όταν άκουσε την απόφαση, προστέθηκαν κάποια ψήγματα χαράς στην απέραντη θλίψη της. Στα μάτια αυτού του παιδιού θα βλέπει την Καρολάιν και της μοιάζει και καταπληκτικά, όπως μου είπε. Το παιδί το είχε δει τελευταία φορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, όταν είχαν κάνει στην Αλόννησο διακοπές το ζευγάρι», είπε το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιος Χαρμάνης, αναφορικά με το πώς δέχτηκε τα καλά νέα η μητέρα της αδικοχαμένης 20χρονης.

«Είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι οι γονείς του δράστη έχουν σπίτι στην Αλόννησο και θα μπορούν αν το επιθυμούν να βλέπουν και περισσότερες φορές το παιδί από αυτές που προβλέπονται από τη διάταξη. Αν θελήσουν να τη δουν, θα βρουν ανοιχτή πόρτα από την άλλη πλευρά. Και το θέλουν κιόλας, γιατί όσο περισσότερη αγάπη παίρνει αυτό το παιδί, τόσο το καλύτερο. Οι συναντήσεις θα γίνονται στο χώρο του σπιτιού των γονιών της Καρολάιν», συνέχισε ο ίδιος.

«Η απόφαση είναι προσωρινή, πιστεύω μέχρι το Σεπτέμβριο θα υπάρξει οριστική απόφαση. Για το μεγάλωμα της μικρής οι γονείς της Καρολάιν θα ζητήσουν τη γνώμη ειδικών επιστημόνων και θα προχωρήσουν. Αισθάνονται το βάρος της ευθύνης. Θα ζητήσουν σίγουρα τη βοήθεια των ειδικών. Είναι νέα, δυνατή και πολύ καλός άνθρωπος η μητέρα της Καρολάιν», είπε ακόμα ο κ. Χαρμάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr