Γλυκά Νερά: Ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά το βρέφος είχε υποπτευθεί τον πιλότο

0
353

Γλυκά Νερά: Ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, είπε πως βλέπουμε μια ελληνική υπόθεση «Πιστόριους» και ότι οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή υποπτευθεί τον 32χρονο πιλότο.

Η υπόθεση «Πιστόριους» διαπράχθηκε στην ελληνική εκδοχή της, στα Γλυκά Νερά με τον θάνατο της 20χρονης Καρολάιν. Ο πιλότος λύγισε μετά τη, νέα, 8ωρη κατάθεση στην αστυνομία και ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του και οδηγείται στον εισαγγελέα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθούσε να πείσει ότι η γυναίκα του ήταν θύμα ληστών, όπως και ο ίδιος, έχοντας σκηνοθετήσει τη διάρρηξη, δολοφονώντας ακόμα και τον σκύλο τους για να φανεί πιο πειστική η μαρτυρία του. Το smartwatch της άτυχης κοπέλας καθώς και το καταγραφικό μνήμης της κάμερας ασφαλείας ήταν μερικά από τα στοιχεία που πρόδωσαν τον γυναικοκτόνο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, το πρωί της Παρασκευής (18.06.2021), ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, είπε ότι οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή υποπτευθεί τον 32χρονο πιλότο. Όπως δήλωσε, οι άνδρας της ασφάλειας που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση είναι λανθασμένη.

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ “ψαγμένο”. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του. Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολαϊν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε επίσης ότι ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. «Αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε», τόνισε.

Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. «Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος».

Για το αν ο δράστης ήταν δεμένος από άλλο πρόσωπο ή δέθηκε μόνος του, ο Γιώργος Καλλιακμάνης υπογράμμισε ότι ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά “λύσε με, πνίγομαι”, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Για τον φόνο του σκύλου, είπε ότι είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένος στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Ο πρόεδρος των αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. «Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες άνοιξαν μόνο το επιτραπέζιο;», διερωτήθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr