Γλυκά Νερά: Σοκαριστική αποκάλυψη για τον πιλότο – Τι έκανε λίγες μέρες πριν το φονικό

0
54

Γλυκά Νερά: Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τον 32χρονο πιλότο που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πεντάωρη απολογία του στον ανακριτή.

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τον συζυγοκτόνο που κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα. Να θυμίσουμε ότι την επιμέλεια του μωρού της Καρολάιν Κράους την θέλουν και οι γονείς του συζυγοκτόνου.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 23/6 μια άκρως αποκαλυπτική μαρτυρία ήρθε στο φως και αφορά τον 33χρονο πιλότο, ο οποίος αν και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές του Κορυδαλλού, συνεχίζει να απασχολεί την δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη.

Γλυκά Νερά

Το στοιχείο

Αφορά την σπασμένη πόρτα στη σοφίτα της μεζονέτας, για την οποία έχει γίνει πολύς λόγος. Μερικές εβδομάδες πριν τη δολοφονία ο δράστης είχε πάει στον μαραγκό μια μεσόπορτα που είχε σπάσει. Όπως εξήγησε στον μαραγκό, το παιδί του είχε κλειδωθεί μέσα και την έσπασε για να την ανοίξει.

Ωστόσο, οι εξηγήσεις που έδωσε ο πιλότος, βάζουν σε σκέψεις για το τι πραγματικά είχε συμβεί εκείνη τη νύχτα του περασμένου Νοέμβρη μπροστά στο ανήλικο παιδί τους.

Δεν ήταν η πόρτα του μπάνιου

Ο μαραγκός θυμάται τα λόγια του πιλότου. Του είπε, όπως ισχυρίζεται, πως επρόκειτο για την πόρτα του μπάνιου. Κάτι που η εικόνα το διαψεύδει. Η σπασμένη πόρτα βρίσκεται στην είσοδο του δωματίου του ζευγαριού στη σοφίτα. Εκεί που 6 μήνες μετά, έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, η άτυχη Καρολάιν.

Σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο μαραγκός, ο πιλότος του είπε πως έσπασε την πόρτα μόλις διαπίστωσε πως το μωρό του είχε κλειδωθεί μέσα. Δεν επεκτάθηκε και εκείνος δεν θέλησε να επιμείνει για να μάθει περισσότερα. Στο μυαλό του όμως από τότε υπήρχε ένα βασικό ερωτήματα. Πώς είναι δυνατόν να κλειδωθεί ένα μωρό λίγων μηνών μόνο του στο μπάνιο; Ο πιλότος ήταν ευγενέστατος και όταν ετοιμάστηκε η πόρτα πλήρωσε για να την βάλει και πάλι στο σπίτι. Στο δωμάτιο της σοφίτας κι όχι στο μπάνιο που είχε πει, πιθανότατα για να αποφύγει σκέψεις που δεν ήθελε με τίποτα.

Πώς έσπασε την πόρτα

«Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο» λέει χαρακτηριστικά. Ο κ. Φραγκίσκος Συνοδινός, ο ξυλουργός που επισκεύασε την εν λόγω πόρτα έδωσε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορεί να έσπασε.

«Η πόρτα στη φωτογραφία είναι όπως του την έδωσα. Μου την έφερε μετά τον Γενάρη. Είναι μια καλή μεσόπορτα είναι κατασκευασμένη από ξυλουργό, δεν είναι ‘χάρτινη’ πόρτα, του εμπορίου. Με μια κλωτσιά δεν γίνεται έτσι. Όταν κλειστούνε στο μπάνιο μου φέρνουν τέτοιες πόρτες, γιατί τις χτυπάνε, τις κλωτσάνε για να ανοίξουν γιατί μπορεί να έχει κλειδωθεί κάποιος, να έχει σπάσει το κλειδί κλπ. Έχει χτυπηθεί η πόρτα για να ανοίξει. Είναι χτυπημένη με κάτι, δεν είναι με σίδερο, υπάρχει περίπτωση να είναι με το χέρι ή με κάτι μεγάλο και με σφυρί μπορεί να γίνει. Όταν μου την έφερε μου είπε ότι ‘κλείστηκε μέσα το παιδί στο μπάνιο και αναγκάστηκα να την σπάσω για να βγάλω το παιδί έξω’. Δεν μου την άφησε να την βάψω γιατί ήταν παραπάνω το κοστολόγιο» λέει χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr