Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Κάρολαϊν

0
78

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (08.06.2021) η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που δήλωνε πως είναι η ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε πριν από σχεδόν έναν μήνα μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Αυτή η εξέλιξη έρχεται λίγο μετά την ταυτοποίηση του πελματικού αποτυπώματος στην μονωτική ταινία που ανήκει στον σύζυγο της δολοφονημένης 200χρονης.

Εδώ και μερικές μέρες έχει ξεσπάσει σάλος με την ψυχολόγο της άτυχης Καρολάιν και το αν έχει άδεια να ασκεί το επάγγελμα. Η Ελένη Μυλωνοπούλου οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί, στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής σε μια νέα εξέλιξη για την υπόθεση της άγριες δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Υπενθυμίζεται πως η κα Ελένη Μυλωνοπούλου είχε αποστείλει εξώδικο στον Σύλλογο Ψυχολόγων, καθώς της ζητούσαν να προσκομίσει μέσα σε δύο ημέρες το πτυχίο της όπως και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από την παρέμβαση συλλόγων ψυχολόγων, που ζήτησαν τα πτυχία της «συναδέλφου» τους μετά από τηλεοπτικές της εμφανίσεις και σχόλια για την προσωπική ζωή της δολοφονημένης μητέρας. Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η γυναίκα αυτή δεν είχε ούτε δίπλωμα ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Το τμήμα όπου οδηγήθηκε η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι το ίδιο που είχε αναλάβει την υπόθεση του ψευτογιατρού και έχει να κάνει με το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες για το αν έχει την επάρκεια να ασκεί το επάγγελμα.

Λίγο νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης 8/6, Η Β. Μπουκουβάλα, πρόεδρος συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων, δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος», πως η… ψυχολόγος της Καρολάιν δεν είναι ψυχολόγος και πως ο ψυχολόγος απαγορεύεται να είναι μάρτυρας υπεράσπισης ή κατηγορίας του πελάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr