Γλυκά Νερά: Θέλουν την επιμέλεια και οι γονείς του πιλότου

0
180

Την επιμέλεια της μικρής Λυδίας φαίνεται πως τελικά την θελουν και οι δύο οικογένειες , ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια της Καρολάιν, μετά το θέατρο 37 ημερών που έπαιξε σε βάρος τους ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 20χρονης, Θανάσης Χαρμάνης.

«Η μητέρα της Καρολάιν φιλούσε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα του παιδιού της.» Δήλωσε, μάλιστα, πως το έγκλημα δεν είναι εν βρασμώ. «Εδώ έχουμε έναν θάνατο μαρτυρικό. Επί έξι λεπτά είχε το χρόνο να υπαναχωρήσει. Αυτοί που διαπράττουν ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής παραδίνονται αμέσως».

Ποιός θα πάρει την επιμέλεια

Σε σχέση με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, ο συνήγορος της οικογένειας είπε ότι η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο κοινωνικής έρευνας. Ο εισαγγελέας ανηλίκων για να δώσει την επιμέλεια στη μία ή στην άλλη οικογένεια – καθώς αποκλείεται η περίπτωση του ιδρύματος – θα πρέπει να κάνει έρευνα.

Όπως είπε ο δικηγόρος η οικογένεια της Καρολάιν ζητά την επιμέλεια του παιδιού από την οικογένεια της άτυχης κοπέλας, ωστόσο δεν πρόκειται να αποκλείσουν τις επαφές με την οικογένεια του Αναγνωστόπουλου. Χαρακτηριστικό ήταν αυτό που είπε στον δικηγόρο η συντετριμμένη μητέρα της άτυχης κοπέλας. «Μου πήραν το παιδί μου, να μου πάρουν και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή» .

Οι γονείς του δράστη έχουν επίσης σπίτι στην Αλόννησο, επομένως θα μπορούν να έχουν επαφή όσο συχνά θέλουν. Ο κ. Χαρμάνης, ανέφερε πως υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας για να βρεθεί μια συναινετική λύση. Από την άλλη πλευρά, και οι γονείς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου θέλουν την επιμέλεια του παιδιού.Αύριο, θα υποβληθούν υπομνήματα στην εισαγγελέα. Πρακτικά συνεπιμέλεια δε μπορεί να γίνει, όπως είπε.

Τέλος, ανέφερε ότι βάσει του νόμου ο συζυγοκτόνος προς το παρόν έχει το δικαίωμα να δει το παιδί, όμως αυτό θα κριθεί από το δικαστήριο.

Η κατάθεση της μητέρας της Κάρολαιν προ ημερών

Η μητέρα της κοπέλας έχει καταθέσει: «Είμαι η μαμά της Καρολάιν που σκοτώθηκε πριν λίγες ημέρες μέσα στο σπίτι στα γλυκά νερά. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Καρολάιν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες.Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους έκανα καταδύσεις θέατρο κι άλλες δραστηριότητες. Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου. Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα. Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Καρολάιν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι τη Λύδια. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βίντεό κλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά. Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ. Δόξα τω Θεώ η Λυδία είναι καλά.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr