Γλυκά Νερά: Το κόλπο των αστυνομικών για να «σπάσει» ο πιλότος

0
81

Γλυκά Νερά: Οι αξιωματικοί δηλώνουν τον τρόπο με τον οποίο έκαναν τον 32χρονο πιλότο να “σπάσει” και να ομολογήσει.

O 32χρονος πιλότος οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί στον εισαγγελέα για την δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά. Ήδη έχουν απαγγελθεί στον κατηγορούμενο για την δολοφονία της Καρολάιν σοβαρότατες κατηγορίες από τις αρχές. Να θυμίσουμε ακόμη, πως ένας χρήστης του Twitter «έδειξε» πως πρόδωσε τον πιλότο η γλώσσα του σώματος κατά τις δηλώσεις που είχε κάνει στην αρχή της υπόθεσης.

Παρόλα αυτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει ο τρόπος με τον οποίο «έσπασε» ο πιλότος. Ειδικότερα, οι αξιωματικοί λένε ότι «Είχε καταλάβει τι είχε κάνει, ήταν συντετριμμένος και μετανιωμένος για την πράξη του» που ένα μήνα μετά τη δολοφονία της συζύγου του, «έσπασε» και ομολόγησε.

Πως ξεκίνησε η προσπάθεια των αρχών

Από την πρώτη στιγμή της έρευνας για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, υπήρχε μια ομάδα χειριστών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Είχαν δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης. Επικοινωνούσαν όλο το 24ωρο ακαθόριστες χρονικές στιγμές.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, το πρώτο κομμάτι εξέτασης του η ομάδα χειρισμού τον ρώτησε αν υπάρχει κάτι που πρέπει ή θέλει να πει τότε εκείνος, δεν άφησε κανένα περιθώριο και ξεκίνησε μια κουβέντα που αφορούσε την σχέση με την γυναίκα και το παιδί του. Πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα ανάμεσα τους και αυτά που ανέκυψαν στον χαρακτήρα της 20χρονης όπως ο ίδιος υποστήριξε… Έδειχνε πως ήθελε να βγάλει κάτι από μέσα του.

Η κίνηση των αρχών για να «σπάσει» ο πιλότος

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχε πει ψέματα σε πολλούς αλλά και στους ίδιους αστυνομικούς που εξέφραζε την εμπιστοσύνη του και μάλιστα είχε πάρει και αγκαλιά. Οι αστυνομικοί σε μια κίνηση τακτικής, είπαν και εκείνοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον έγγαμο βίο τους προκειμένου να φανούν πιο οικείοι σε εκείνον.

Αυτό φαίνεται ότι ήταν η κίνηση που «έλυσε» τον πιλότο. Μετά από αυτό εντελώς αβίαστα και πριν του παρουσιάσουν όλα τα αποτελέσματα από την ανάλυση των ψηφιακών πειστηρίων, ξεκίνησε και περιέγραψε πως ακριβώς συνέβη η δολοφονία.

Δείτε αναλυτικά την απολογία

«Μια μεγάλη συγγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική. «Όχι, μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω» και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου.

» Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. » Τιναζόταν, το πρόσωπό της ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την σκούνταγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου;

» Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. » Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ό,τι έκανα μετά, το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr