Γωγώ Μαστροκώστα: Ανάβει φωτιές με τις νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες

0
190

Η Γωγώ Μαστροκώστα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μία 20αρα καθώς το κορμί της «κόβει την ανάσα» και μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις φωτογραφίες της με μαγιό επιβεβαιώνουν τη μεγάλη αλήθεια. Ότι η καυτή γυμνάστρια είναι στα καλύτερά της.

Το αγαλματένιο κορμί που διαθέτει είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής, ενώ όπως ξέρουμε, η όμορφη Γωγώ αγαπάει και το Kick Boxing. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να τη θαυμάζουμε και να πούμε ένα τεράστιο μπράβο.

«Είναι η πρώτη φορά φέτος που μου έχει γίνει απαραίτητη η γυμναστική. Αν ξυπνήσω και δεν πάω γυμναστήριο νιώθω τύψεις, δεν νιώθω καλά. Μετά την Ακαδημία, ουσιαστικά δεν αθλήθηκα ποτέ. Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησα τη γυμναστική με το ζόρι, αλλά φέτος μου βγήκε με τρομερή διάθεση και θέληση, το απολαμβάνω. Κάνω και διαφορετικά πράγματα, έτσι, δεν με κουράζει καθόλου. Θα κάνω δύο φορές την εβδομάδα trx, δύο φορές την εβδομάδα spinning, άλλες δύο φορές pilates, μπορεί να κάνω και ένα γρήγορο περπάτημα, 8 χιλιόμετρα συνήθως. Γυμνάζομαι πλέον καθημερινά, γιατί αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως οι τρεις φορές την εβδομάδα είναι για αυτούς που ήδη έχουν καλό σώμα και θέλουν συντήρηση. Για να δεις γρήγορα διαφορά, η άσκηση πρέπει να είναι καθημερινά στο πρόγραμμά σου έστω και λίγο» δηλώνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr