Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: Έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου τους στην Εθνική Οδό

0
52

Γρηγόρης Γκουντάρας – Ναταλί Κάκκαβα: “Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν αυτό συνέβαινε λίγα χιλιόμετρα νωρίτερα όταν πηγαίναμε με μεγαλύτερη ταχύτητα..” έγραψε η παρουσιάστρια

Μη αναποδιές ξεκίνησαν οι πασχαλινές διακοπές για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την Ναταλί Κάκκαβα και τα δυο τους παιδιά. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτησή στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της πως είχαν ένα μικρό ατύχημα καθώς έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου τους κατά τη διάρκεια της εξόρμησής τους.

«Και κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Πασχαλινές μας διακοπές… Τι μπορεί να συμβεί σε μια στιγμή. Ενώ ήμασταν στην εθνική οδό το λάστιχο έσκασε ξαφνικά.. Ευτυχώς ήμασταν κοντά στα διόδια και δεν τρέχαμε.. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα γινόταν εάν αυτό συνέβαινε λίγα χιλιόμετρα νωρίτερα όταν πηγαίναμε με μεγαλύτερη ταχύτητα..» ανέφερε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Γι αυτό ας κάνουμε το σταυρό μας και να νιώθουμε τυχεροί για κάθε ημέρα που ξημερώνει και είμαστε καλά… Επίσης είναι συγκινητικό πόσοι άνθρωποι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.. Γιατί ό,τι και να γίνεται δίπλα μας,οσο και αν η καρδιά μας μαυρίζει από αυτά που συμβαίνουν, την ανθρωπιά μας δεν θα μας την πάρουν ποτέ.. Καλή Ανάσταση να έχουμε..» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr