Γυμνές καθαρίστριες: Κάνουν χρυσές δουλειές λόγω κορωνοϊού

0
41

Μεγάλη αύξηση έχει δει η  εταιρεία«Naked Cleaning Company» που αναλαμβάνει…γυμνούς καθαρισμούς εν μέσω της πανδημίας. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Νίκι Μπέλτον κατά την περίοδο μετά την καραντίνα λόγω κορωνοϊού την άνοιξη που μας πέρασε, οι εργαζόμενες στην NCC δεν προλαβαίνουν να αναλαμβάνουν γυμνούς καθαρισμούς.

Τι εννοούμε όμως γυμνός καθαρισμός

Ως «γυμνός καθαρισμός» ορίζεται η οικιακή εργασία την οποίαν εκτελούν οι καθαρίστριες φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους -ή ούτε καν αυτά. Ειδικότερα και σύμφωνα με το protothema.gr υπηρετώντας τη φαντασίωση της καυτής υπηρέτριας, οι υπάλληλοι της εν λόγω εταιρείας εκτελούν κάθε είδους εργασία της ειδικότητάς τους: Ξεσκονίζουν, πλένουν, σφουγγαρίζουν ,κτλ.

Η NCC χρεώνει την πελατεία της περί τα 83 ευρώ την ώρα για ημίγυμνο καθαρισμό και 110 ευρώ/ώρα για τον τελείως γυμνό. Και ενώ στην περίοδο της καραντίνας, η ζήτηση δεν ήταν ανεβασμένη καθώς κανείς δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ειδικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία, αμέσως μετά από τη λήξη του lockdown, όλο και περισσότεροι Βρετανοί ζητούσαν γυμνό καθαρισμό.

Η Νίκι Μπέλτον πιστεύει ότι «η δουλειά μας απέκτησε μεγαλύτερη σημασία από ποτέ άλλοτε, δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης με την πανδημία. Ο Covid-19 αποδείχθηκε ωφέλιμος για εμάς, από επιχειρηματικής άποψης. Όλοι ζορίστηκαν στην περίοδο του lockdown και εμείς ελπίζουμε ότι θα καθαρίσουμε, μια για πάντα, τον κορωνοϊό, με τις γυμνές μας καθαρίστριες. Η δουλειά μας είναι να κάνουμε τους πελάτες μας να χαμογελούν -και, οπωσδήποτε, να καθαρίζουμε τα σπίτια τους. Διότι, στο κάτω κάτω, είμαστε επαγγελματίες καθαρίστριες».

Σύμφωνα με τους τους όρους που διέπουν τη σχέση καθαρίστριας-πελάτη, διευκρινίζεται εξ αρχής ότι, ναι, είναι δυνατόν να ζητηθεί η βοήθεια περισσοτέρων της μίας καθαρίστριας στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο, ο πελάτης θα πρέπει να είναι πάντοτε μόνος. Εάν η καθαρίστρια αντιληφθεί την παρουσία άλλου, δεν θα βγάλει ούτε το παλτό της και θα αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πελάτης απαγορεύεται να απλώσει χέρι στην καθαρίστρια. Εάν υπάρξει παρεκτροπή, η εταιρεία θα καλέσει αμέσως την αστυνομία. Η Naked Cleaning Company είναι μια επιχείρηση απολύτως νόμιμη, η οποία παρέχει αποκλειστικά υπηρεσίες καθαρισμού. Ρητώς και κατηγορηματικώς αναφέρεται ότι δεν παρέχονται φροντίδες σεξουαλικού τύπου. «Οι καθαρίστριές μας είναι πολύ σοβαρές επαγγελματίες και έχουν συναίσθηση ότι ο πελάτης ενδέχεται να ερεθιστεί» αναγράφει ο κατάλογος με ό,τι επιτρέπεται και ό,τι απαγορεύεται βάσει του κανονισμού λειτουργίας της NCC. Και πιο συγκεκριμένα, τονίζεται προς την πελατεία ότι «ακόμη και εάν παρ’ ελπίδα διεγερθείτε, παρακαλούμε να σεβαστείτε τις καθαρίστριές μας και να μην παραβιάσετε τον προσωπικό τους χώρο».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr