Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή του Big Brother σε αισθησιακή ταινία

0
235

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι μια από τις παίκτριες του Big Brother που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ και ξεχώρισε για την πληθωρική της παρουσία με την έντονη διαπεραστική φωνή και την ιδιαίτερη προσωπικότητά της.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια για τον εαυτό της, έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική και συγκεκριμένα στο Μπλοεμφοντέιν. Η Αφροδίτη είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Είναι απόλυτα απελευθερωμένη, για αυτό και το μήνυμα της είναι «body positivity». Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, ήθελε να βγει νικήτρια του Big Brother αν και δεν τα κατάφερε.

Το 2016 συμμετείχε στην παιδική θεατρική παράσταση «Το χρυσό κλειδί» σε σκηνοθεσία του Παναγιώτη Σερεφίδη από τον συγγραφέα Κώστα Τσιάνο. Το 2018 συμμετείχε στην παράσταση «PING PONG» σε κείμενο και σκηνοθεσία του Άγγελου Δεληκάρη. Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση «Τρία Ζευγάρια Κάθονταν» στο Life Theater σε κείμενο και σκηνοθεσία του Ευάγγελου Σαμιώτη.

Στο εισαγωγικό της βίντεο είχε πει ότι «οι φίλοι μου με φωνάζουν DIDI. Είμαι και naked model (γυμνό μοντέλο). Ναι αυτό! Το ακούσατε σωστά! Όταν με κοιτάζει ο κόσμος μιλάμε ανοικτά. Ξέρεις ότι είμαι χοντρή. Και λένε ότι είμαι παχουλή. I’m like, είμαι χοντρή. Δεν πειράζει. Το πιο εύκολο πράγμα να κάνεις είναι να αδυνατίσεις, να φτιάξεις το κορμί σου».

«Το μέσα είναι που δεν φτιάχνει, οπότε το έχω φέρει σε μια ισορροπία. I feel sooo good. You should too. Try it. Είμαι ελεύθερη. Από επιλογή όμως, γιατί δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος. Μπορεί και να βρεθεί, δεν ξέρω», είχε συμπληρώσει. Και σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή φανέρωσε στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN «Ευτυχείτε», ότι της έγινε πρόταση για αισθησιακή ταινία.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Big Brother σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το παιχνίδι μού πρότειναν να πρωταγωνιστήσω σε αισθησιακή ταινία. Και το λέω με μια φυσικότητα εγώ.  Δεν ενέδωσα όμως, ούτε το μετάνιωσα. Μάλλον δεν μου δίνουν όσα λεφτά θέλω». «Δηλαδή αν ο άλλος θέλει να μου δώσει 8.000 ευρώ για να κάνω αυτό, όχι, ευχαριστώ πολύ. Με 8.000 μπορώ να φάω ένα ολόκληρο παστίτσιο», εξήγησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr