«Η Άννα Δρούζα είναι γκάου στον εγκέφαλο»

0
61

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 200 χρόνια στην τηλεόραση! Πρέπει να φύγει αυτός για να έρθει ένας καινούργιος, πιο φρέσκο πρόσωπο»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη ο Στάθης Παπούλιας, το πρωινό της Τετάρτης, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε με λόγο αιχμηρό στην Άννα Δρούζα και την πρόσφατη αναφορά που έκανε στο ΑΝΤ1 Flashback για την εκπομπή «Κάτσε καλά».

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Παπούλιας τόνισε στον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα πως «είχαμε ξεκινήσει μαζί το Κάτσε Καλά. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν στην δεύτερη χρονιά. Δεν ξέρω γιατί δεν με ανέφερε, τι να πω. Ίσως είναι γκάου στον εγκέφαλο. Δεν ξέρω, τι να πω».

«Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 200 χρόνια στην τηλεόραση! Πρέπει να φύγει αυτός για να έρθει ένας καινούργιος, πιο φρέσκο πρόσωπο. Δεν νομίζω ότι έχει ανανεωθεί με την Μαρία Αναστασοπούλου φέτος, είναι ο εαυτός του».

«Όταν πέρασα εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν πολύ δύσκολη στιγμή μου. Για έναν χρόνο ήμουν τέζα και δεν ήξερα τίποτα. Έναν χρόνο έμεινα ξάπλα. Ήταν ξαφνικό, κάναμε εκπομπή, φεύγω, πέφτω και τέζα. Δεν εμφανίστηκε κανένας στο πλάι μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Στάθης Παπούλιας στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr