Η αξιέπαινη κίνηση της Ομόνοιας με φανέλες στη μνήμη των θυμάτων

0
12

Η Ομόνοια προχώρησε σε μια τρομερή κίνηση καθώς θα ζητήσει από την κυπριακή ομοσπονδία να παίζει μέχρι το τέλος της σεζόν με φανέλες αφιερωμένες στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Ομόνοια στη μνήμη των θυμάτων από την τραγωδία των Τεμπών καθώς ο σύλλογος της Κύπρου θα ζητήσει και αναμένεται η τυπική έγκριση, να παίζει μέχρι το φινάλε της περιόδο με φανέλες αφιερωμένες στη μνήμη των θυμάτων από τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Η ομάδα από την Κύπρο έκανε γνωστό πως θα αλλάξει την εμφάνιση της και θα βάλει στο μπράτσο τη φράση “Τέμπη 2023” μαζί με το σήμα του πένθους.

 

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας αναφέρει:

“Εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Η τραγωδία στα Τέμπη και το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή, έχει συγκλονίσει όλους μας. Κανείς μας δεν μπορεί πλέον να είναι ο ίδιος άνθρωπος. 57 ζωές χάθηκαν, δύο αγνοούνται, ενώ δεκάδες παραμένουν τραυματίες.

Η μνήμη των συνανθρώπων μας που τόσο άδικα, απότομα και βίαια έφυγαν από τη ζωή θα πρέπει να παραμείνει άσβεστη και να μας υπενθυμίζει πως ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε – ως κοινωνία και πολιτεία – να ζήσουμε ξανά τέτοια τραγικά γεγονότα.

Έχουμε αποφασίσει όπως από τον αμέσως επόμενο αγώνα και μέχρι το τέλος της σεζόν τοποθετηθεί στο μανίκι της επίσημης εμφάνισής μας το δημιουργικό που βλέπετε στη φωτογραφία, εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Για να μας υπενθυμίζει πως πάντοτε προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πως την μεγαλύτερη αξία την έχει η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Αιωνία η μνήμη των θυμάτων.

Αύριο θα υποβάλουμε για έγκριση το σχετικό το αίτημά μας στην ΚΟΠ”.

Ποια είναι η Ομόνοια Λευκωσίας

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ομονοίας  έχει κατακτήσει 61 τίτλους από το έτος ίδρυσης του Συλλόγου (1948) μέχρι σήμερα, επίδοση ρεκόρ για την Κύπρο. Την τροπαιοθήκη της κοσμούν: 21 πρωταθλήματα ΚΟΠ, 15 κύπελλα ΚΟΠ, 17 Σούπερ Καπ, 4 πρωταθλήματα ΚΕΠΟ και 5 κύπελλα ΚΕΠΟ. Έχει συμμετάσχει 44 φορές στα κύπελλα Ευρώπης, δίνοντας 143 αγώνες. Έδρα της είναι το ΓΣΠ, χωρητικότητας 22859 θεατών κατέχει το ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων σε μια σεζόν, με 11.003 εισιτήρια ανά αγώνα.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr