Η Bella Hadid εμφανίστηκε γυμνή στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι από τον σχεδιαστή Coperni

0
23

Το κοινό ένιωσε δέος καθώς οι τεχνικοί την πλησίασαν με πιστόλια ψεκασμού γεμάτα με ασημί χρώμα

Η Bella Hadid άφησε το κοινό έκπληκτο καθώς έκλεισε το σόου του Coperni Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού σχεδόν εντελώς γυμνή. Αλλά αυτό δεν ήταν καν το πιο συγκλονιστικό μέρος.

Το κοινό ένιωσε δέος καθώς οι τεχνικοί την πλησίασαν με πιστόλια ψεκασμού γεμάτα με ασημί χρώμα, τα οποία στη συνέχεια ψεκάστηκαν στο σώμα της, στεγνώνοντας για να γίνει ένα ύφασμα που μοιάζει με ζέρσεϊ.

Στη συνέχεια μπήκε η σχεδιάστρια της Coperni, δημιουργώντας μια σχισμή στον μηρό της και δημιουργώντας μια αβίαστα κομψή εμφάνιση.

Στη συνέχεια, η Bella περιπλανήθηκε στο δωμάτιο, δείχνοντας το φόρεμα.

Η Coperni συνεργάζεται με την ομάδα του Fabrican, με επικεφαλής τον Ισπανό σχεδιαστή μόδας και επιστήμονα Manel Torres, στο Bioscience Innovation Center του Λονδίνου εδώ και έξι μήνες για να δημιουργήσει την ωραιότερη στιγμή στην επίδειξη.

“Είναι καθήκον μας ως σχεδιαστές να δοκιμάζουμε νέα πράγματα και να δείξουμε ένα πιθανό μέλλον. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε χρήματα από αυτό, αλλά είναι μια όμορφη στιγμή — μια εμπειρία που δημιουργεί συναισθήματα”, δήλωσε ο Meyer χθες στο Vogue Business.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr