Η Λιάννα Κανέλλη δεν δίνει τον μισθό της για τον κορωνοϊό

0
58

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, εξέφρασε τη δική της άποψη για το θέμα της δωρεάς  μέρους του μισθού των πολιτικών που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα η κ. Κανέλλη υποστήριξε ότι «πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» σημειώνοντας ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

«Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων»

Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα», λέει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΚΚΕ.

Μετέπειτα σε παράδειγμα που τέθηκε στην κ.Κανέλλη για το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρώτη προέβη στην κίνηση της δωρεάς μέρους του μισθού της απάντησε χαρακτηριστικά:

«Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς», ανέφερε. Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ θεώρησε προσβλητικές αναφορές του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, που ήταν στο πάνελ, κατηγορώντας τον ότι κάνει τον τιμητή. «Βάλτε όμως λίγο πλάτη», απάντησε ο δημοσιογράφος Γ. Παπαγιάννης.

«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;» ανέφερε η Λιάνα Κανέλλη.

Oι δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη:

Πηγή: Pagenews.gr