Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε επιστολή προς υπουργείο προστασίας του Πολίτη και ΕΛ.ΑΣ.

0
64

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με επιστολή της προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ και στην Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, με κοινοποίηση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, έθεσε το θέμα της “αλόγιστης χρήσης χημικών”, κάνοντας αναφορά και στους δύο ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τη διαμαρτυρία της στέλνοντας επιστολή προς την ΕΛΑΣ και την Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, την οποία και κοινοποίησε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, αναφορικά με τη χρήση χημικών κοντά στην OPAP Arena στο πλαίσιο των εντός έδρας αγώνων αγώνων.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά οι κιτρινόμαυροι γίνεται “αλόγιστη χρήση” και “υπέρβαση εξουσίας” σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Στο ίδιο κείμενο οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρονται επίσης στην άρνηση συνδρομής της αστυνομίας για ορισμένα περιστατικά, μεταξύ των οποίων ο θάνατος των δύο φιλάθλων στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η επιστολή της ΑΕΚ αναφέρει μεταξύ άλλων: Ως ΠΑΕ ΑΕΚ απαιτούμε οι οποίες αστυνομικές επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα πέριξ του γηπέδου μας να συνάδουν με τις προβλεπόμενες τακτικές αντιμετώπισης προβλημάτων βίας κι ανομίας, που οφείλουν να σέβονται τον πολίτη και την περιουσία του, χωρίς κατάχρηση ή υπέρβαση εξουσίας και χωρίς υπέρμετρη χρήση μέσων καταστολής“.

Sport24

Πηγή: Pagenews.gr