Η πανέμορφη παρουσιάστρια που συμφώνησε χθες να μπει στο Survivor ως διάσημη

0
61

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι ξανά στον ΣΚΑΙ και όπως υπόσχεται στην ανακοίνωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός, είναι ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης.

Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Παρουσιαστής φέτος είναι ο Γιώργος Λιανός και ο τέταρτος κύκλος του Survivor κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00. Και σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες, πρώτοι για τον Άγιο Δομίνικο ταξίδεψαν είκοσι παίκτες, δέκα δηλαδή για την κάθε ομάδα, καθώς και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης αν και στην ομάδα των «Διασήμων» προστέθηκε τελευταία στιγμή ακόμη ένα μέλος.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πρόκειται για την εvτυπωσιακή παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία είπε το «ναι» ύστερα από σκληρές διαπραγματεύσεις, με αποτέλεσμα να ταξιδέψει τελευταία. Όπως είπε ο Αλέξης Μίχας, ακόμα ένα μέλος θα δούμε και στην ομάδα των «Μαχητών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr