Η πρωταθλήτρια στίβου Ειρήνη Δανιήλ καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση από προπονητή

0
57

Η νέα καταγγελία προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού, συγκεκριμένα η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στον Στίβο, Ειρήνη Δανιήλ, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για την παρενόχληση πουυπέστη από τον προπονητή της.

Αφού ευχαρίστησε τη Σοφία Μπεκατώρου, που «άνοιξε τον δρόμο», τόνισε ότι όφειλε να μιλήσει.

«Είναι ακόμα προπονητής, θα με δει, θα το μάθει… να μην το κάνει σε άλλα παιδιά. Ήμουν 21, είχα αλλάξει προπονητή, την πρώτη μέρα μου είπε θα πάμε στα αποδυτήρια και μου είπε “θέλω να βγάλω τα ρούχα σου για να δω το σώμα σου”. Τα έβγαλα, μου είπε “από εδώ και πέρα θα ακούς μόνο εμένα, θα σου δίνω διατροφή μόνο εγώ. Θα σε…” και μίλησε χυδαία», επεσήμανε.

«Την επόμενη μέρα μου πε να έρθει σπίτι μου και μου ζήτησε να μην είναι εκεί ο φίλος μου. Του είπα δεν γίνεται και μετά τον είδα κάτω από το σπίτι μου, κι εκεί σταμάτησε η συνεργασία μας. Το είπα μόνο σε κάτι φίλες μου, κι όχι στην οικογένειά μου για να μην στεναχωρηθούν», ανέφερε.

«Είχα ακούσει ότι είναι “γυναικάς». Αν δεν του έβαζα όρια μπορεί να πήγαινε πιο πέρα και μου το έδειξε και στην πορεία, ήταν επιθετικός επειδή δεν πήρε αυτό που ήθελε. Του είπα ότι αν δεν φύγει από κοντά μου ότι θα τον καταγγείλω. Πάντα το έλεγα μέσα μου ότι θέλω να τιμωρηθεί», κατέληξε η αθλήτρια.

Δείτε την καταγγελία της αθλήτριας

DreamLab app: Η Τεχνητή Νοημοσύνη μας βοηθάει να κάνουμε πιο έξυπνες διατροφικές επιλογές

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr