Η στιγμή που νονά παίρνει φωτιά σε βάφτιση – Το βίντεο από την εκκλησία που έγινε viral

0
36

Ηράκλειο: Καρέ καρέ η στιγμή που η νονά παίρνει φωτιά κατά την διάρκεια της βάφτισης με αποτέλεσμα να γίνεται viral.

Και όμως συμβαίνουν και τέτοια περιστατικά στην εκκλησία. Viral έγινε μία νονά στο Ηράκλειο, καθώς την τόσο αφοσιωμένη που  δεν πρόσεξε τα κεριά που υπήρχαν δίπλα της και έσκυψε στην κολυμπήθρα που βρισκόταν ο νεοφώτιστος. Αμέσως μετά αντιλήφθηκε αυτό που είχε συμβεί αλλά δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Συνέχισε και κέρδισε τα εύσημα για τη στάση της, από όλους όσοι ήταν μπροστά και έβλεπαν τις εικόνες. «Άρπαξε; Παιδιά μύρισε» ακούγεται να λέει στο βίντεο. Ψύχραιμος ο ιερέας που στέκεται δίπλα της χαμογελάει και ακούγεται να λέει: «έλα μια χαρά είναι.» Με τη βάφτιση στην εκκλησία να συνεχίζεται και να ολοκληρώνεται λίγο αργότερα κανονικά.

Το περιστατικό

Πιο αναλυτικά, όλα πήγαιναν ρολόι στην βάφτιση ενός τρίχρονου μπόμπιρα, σε περιοχή λίγο έξω από το Ηράκλειο. Μέχρι την στιγμή που η νονά έπρεπε να σκύψει λίγο για να “λαδώσει” τον νεοφώτιστο που βρισκόταν μέσα στην κολυμπήθρα. Ένας λάθος υπολογισμός όμως και λίγο έλειψε να γίνει «φλαμπέ»!

Έκπληκτοι οι καλεσμένοι είδαν τα σγουρά μαλλιά της νονάς να αρπάζουν φωτιά από τα αναμμένα κεριά που είχαν τοποθετηθεί δίπλα στην κολυμπήθρα. Όσοι βρίσκονταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν να σβήσει τις φλόγες, ενώ η καλύτερη νονά του κόσμου – όπως έγραφε η ποδιά που φορούσε – ανέκτησε άμεσα την ψυχραιμία της και συνέχισε απτόητη το ιερό καθήκον που είχε αναλάβει!

Το βίντεο από το όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό κατέγραψε ο Σωκράτης Δαμουλάκης, και ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Vespa GTS: Το ξεκίνημα μιας περιπέτειας με καινοτομία και στυλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr