Η στοίβα με τα ασιδέρωτα έγινε viral

0
61

Μια μητέρα 4 παιδιών κατάφερε να γίνει το απόλυτο viral του lockdown στην Αυστραλία. Ο λόγος: ο τεράστιος σωρός από ασιδέρωτα… Όσοι βρέθηκαν στην καραντίνα με μικρά παιδιά ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να τα κρατήσεις κλεισμένα σε ένα σπίτι και παράλληλα να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού με τα μικρά να τρέχουν τριγύρω. Όπως είναι αναμενόμενο, κάποιες εργασίες θα πρέπει να περιμένουν τη σειρά τους.

Αυτό σκέφτηκε και η Kodie Quinlivan, η οποία μέσα στο lockdown βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν τεράστιο όγκο ασιδέρωτων ρούχων. Η ίδια άρχισε να τα τοποθετεί σε έναν καναπέ στο σαλόνι, όμως σιγά σιγά ο σωρός γιγαντώθηκε και η Kodie ύστερα από λίγες εβδομάδες βρέθηκε να ποζάρει πάνω στο βουνό από ρούχα.

Η ίδια ανέβασε στο Facebook τη φωτογραφία: «Έχετε κοιτάξει ποτέ τη σωρό των ρούχων σας και έχετε σκεφτεί να τα πετάξετε; Αναζητώ μια φίλη… » και εκατοντάδες έσπευσαν να την συμπαρασταθούν. Πολλοί ήταν αυτοί που μίλησαν για την αληθινή πλευρά της μητρότητας, αλλά και της διαχείρισης ενός νοικοκυριού. Μάλιστα, έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην Kodie η οποία δεν παρουσίασε μια απατηλή εικόνα με χαρούμενα παe;itιδιά να ποζάρουν ανέμελα μέσα σε ένα τακτοποιημένο σπίτι.

«Πρέπει να βλέπουμε περισσότερες τέτοιες αναρτήσεις. Δεν είμαστε όλες σούπερ γυναίκες. Είναι ωραίο να βλέπεις την πραγματικότητα», έγραψε μια γυναίκα κάτω από την ανάρτησή της. Μια άλλη έγραψε ότι φτιάχνει το δικό της βουνό με ασιδέρωτα και χαίρεται όταν διαπιστώνει ότι δεν είναι η μόνη που αφήνει τα ρούχα να συσσωρεύονται. «Όποιος λέει ότι δεν είχε ποτέ ένα βουνό με ασιδέρωτα, λέει ψέματα», σημείωσε μια ακόμη.

Η Kodie είχε βέβαια τη λύση: ‘Οταν τα παιδιά γύρισαν στο σχολείο, μετά το lockdown, η Quinlivan πήγε τα ρούχα στο καθαριστήριο.Τα ρούχα πλύθηκαν και πάλι, στέγνωσαν και σιδερώθηκαν με το αζημίωτο. Σε φωτογραφία όπου τα ρούχα είναι πλέον σε σακούλες η ίδια ανέφερε: «Τώρα η αποστολή είναι να τα ξεχωρίσουμε και να τα τακτοποιήσουμε. Ο καθένας θα κάνει τα δικά του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr