Η συγκινητική κίνηση της Εμμανουηλίδου για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

0
41

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άγγιξε το σύμβολο του πένθους στη στολή της και έστειλε ένα φιλί δείχνοντας στον ουρανό

Η 20χρονη σπρίντερ, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και να βρεθεί στον ημιτελικό των 60μ. κάνοντας το ατομικό ρεκόρ που ήθελε αφού με 7.26 τερμάτισε τρίτη στην πρώτη προκριματική σειρά και πήρε το ποθητό «Q».

Όταν ήρθε στη μεικτή ζώνη η χαρά της ξεχείλιζε όμως γρήγορα την «έπνιξε» πίσω από μερικές κουβέντες ελπίδας: «Είμαι πολύ στεναχωρημένη για όσα συνέβησαν στην Ελλάδα, στα Τέμπη, και σήμερα έτρεξα για όσους χάθηκαν. Πήρα δύναμη από αυτό», δήλωσε η Εμμανουηλίδου στο Gazzetta ελπίζοντας να προσφέρει έστω μία μικρή αχτίδα ελπίδας.

Στη συνέχεια, και σχετικά με τον σημερινό της αγώνα, εξήγησε πως ίσως η εκκίνησή της την έκανε να «χάσει» λίγο από τον χρόνο της αλλά φάνηκε πολύ ευχαριστημένη: «Πέτυχα τον στόχο μου, έκανα ατομικό ρεκόρ και μπήκα στον ημιτελικό. Νομίζω πάλι λίγο στην εκκίνηση έχασα λίγο, θα μπορούσα να φύγω καλύτερα. Όμως πιστεύω πολύ σε μένα και δεν με στεναχωρεί τόσο. Τώρα θέλω μόνο να το χαρώ».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άγγιξε το σύμβολο του πένθους στη στολή της και έστειλε ένα φιλί δείχνοντας στον ουρανό, για τους δεκάδες νέους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών. 

Ενημερωθείτε εδω για την εθνική τραγωδία των Τεμπών

Πηγή: Pagenews.gr