Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκάλυψε ποιος είναι ο πατέρας της κόρης της [vid]

0
57

«Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris»

Μετά τη γέννηση του πρώτου της μωρού η Τζούλια Αλεξανδράτου φαίνεται πως αλλάζει κάποιες από τις συνήθειες και αποφάσεις της, τις οποίες είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εννιάμηνης κύησή της. Τα stories που αφορούν τη μικρή Paris διαδέχονται το ένα το άλλο στον προσωπικό λογαριασμό του μοντέλου.

«Το πρώτο πράγμα που είπα μόλις βγήκε από την κοιλιά μου είναι ότι είναι πολύ όμορφη. Της μίλησα… Hi Paris! Και με ύφος και λίγη αγένεια θα έλεγα, δεν μου έδωσε καμία σημασία. Φαίνεται πολύ feisty και παρτάκιας, αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες. Φαίνεται με πολύ προσωπικότητα, έντονη και επιβλητική. Με κοίταξε με ύφος», έγραψε χτες η Τζούλια Αλεξανδράτου ενώ αποφάσισε να αλλάξει και το στάτους του συντρόφου της και πατέρα του μωρού.

Μέχρι χτες το μοντέλο έκρυβε το πρόσωπό του ενώ ακόμα και σε προσωπικές τους στιγμές που αποθανατίζονταν στον φακό η ίδια κάλυπτε με emojis τα χαρακτηριστικά του. Σε προχθεσινό της όμως βίντεο αυτό άλλαξε καθώς αποφάσισε να αποκαλύψει το ποιος είναι με ένα τρυφερό φιλί μαζί του στην κάμερα.

Πηγή: Pagenews.gr