Η Τζούλια διαθέτει τα καλύτερα οπίσθια που έχεις δει στο Instagram

0
67

Το Instagram συνηθίζει να κρύβει θησαυρούς που περιμένει να τους ανακαλύψεις. Μια σύντομη περιήγηση στην αναζήτηση είναι αρκετή για να ξετρυπώσεις περιπτώσεις που δεν γνώριζες πως υπήρχαν. Γυναίκες που η ομορφιά τους είναι ασύγκριτη και μπορούν να γοητεύσουν το κάθε αρσενικό που θα βρεθεί στο διάβα τους. Η χώρα μας βρίσκεται πολύ ψηλά σε αυτή την κατηγορία, όμως όπως και να το κάνουμε η ποικιλία που βρίσκεται εκτός των συνόρων είναι τεράστια.

Μια από τις περιπτώσεις γυναικών που τσεκάραμε και κολλήσαμε με το Instagram της είναι η Juli Annee. To μοντέλο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και γέννημα θρέμμα Καλοφορνέζα δαμάζει τις παραλίες της πολιτείας και γονατίζει κάθε άνδρα που θα περάσει από μπροστά της. Το μοντέλο διαθέτει ένα από τα πιο θελκτικά κορμιά που κυκλοφορούν στον χώρο του μόντελινγκ. Οι καμπύλες της συναρπάζουν ενώ το πρόσωπό της σε κάνει να μην θες να ξαναασχοληθείς με άλλην.

Το δυνατό της σημείο είναι αναμφίβολα τα οπίσθιά της. Η Juli έχει τους καλύτερους γλουτούς της Καλιφόρνια, οι οποίοι λιάζονται κάθε καλοκαίρι στις παραλίες του Μαιάμι και όχι μόνο. Μια σύντομη περιήγηση στο προσωπικό της Instagram αρκεί για να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα και να γίνεις ένας από τους εκατομμύρια ακολούθους της. Αξίζει το… like!

Πηγή: Pagenews.gr