Η Xριστίνα Ορφανίδου μιλά για το revenge porn: «Ο πρώην μου το κυκλοφόρησε δημόσια για να με εκδικηθεί»

0
19

Η πρώην παίκτρια του «Big Brother» μίλησε, για όσα έζησε από τη διαρροή προσωπικών στιγμών της στο διαδίκτυο και για τον κοινωνικό στιγματισμό που την ακολουθεί μέχρι σήμερα

Η Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην παίκτρια του Big Brother, περιέγραψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» τον προσωπικό της Γολγοθά, καθώς πρώην συντροφός της ανέβασε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, με σκοπό να την εκδικηθεί: «Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση» τόνισε η νεαρή.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι είχε αναφερθεί και κατά το παρελθόν στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος διέρρευσε βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της. Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2018 και πλέον αρχίζει και η δίκη για το revenge porn (εκδικητικό πορνό) περιστατικό.

Μέσα από συνέντευξή της η ίδια σχολίασε: «Η λέξη στιγματίζω, για αυτό που περνάω από πρώην σύντροφο μου, είναι πολύ μικρή».

«Ήταν ένα προσωπικό βίντεο, από μια 3χρονη σχέση, που ο πρώην σύντροφος το έβγαλε στη δημοσιότητα για να με εκδικηθεί», ενώ για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να κατέβει το βίντεο τόνισε «δεν βγάζεις άκρη, προσπαθώ να δαμάσω αυτό που γίνεται, κάνω αιτήσεις στα site για να κατεβάσω το προσωπικό μου βίντεο».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει πλέον ο κοινωνικός περίγυρος: «Από την στιγμή που δημοσιεύθηκε το προσωπικό βίντεο, η κοινωνία σε βλέπει σαν μια ανήθικη γυναικά, στέλνουν προτάσεις με αμοιβή… Δεν μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου, δεν μπορώ να κάνω σχέση».

Η δικηγόρος της Χριστίνα Ορφανίδου, Σοφία Κατσούλα, μίλησε επίσης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και ανέφερε: «Μετά από πολλές αναβολές η υπόθεση της Χριστίνας επιτέλους δικάζεται και πλησιάζει η δικαίωσή της».

Η δικηγόρος της πρώην παίκτριας ριάλιτι επιβεβαιώσε πως: «Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που μιλάμε υπάρχει στο διαδίκυο βιντεοληπτικό υλικό».

Τέλος και όσον αφορά στη στάση του κατηγορούμενου, σημειώθηκε ότι η πελάτης της, δεν έχει ανάγκη να επικοινωνήσει με τον δράστη, γιατί έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr