Ιάσονας Μανδηλάς: «Τα αρνητικά σχόλια δεν με αγγίζουν, ήμουν προετοιμασμένος

0
48

Ιάσονας Μανδηλάς: Όσα εξομολογήθηκε για την σεξουαλική του ταυτότητα.

Στην κάμερα του «Τι λες τώρα» έκανε δηλώσεις ο Ιάσονας Μανδηλάς όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε όταν μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του.

Ειδικότερα, ο Ιάσονας Μανδηλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουν περάσει μήνες και συνεχίζω να λαμβάνω πάρα πολλά θετικά μηνύματα και είμαι τόσο χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου που πήρα αυτή την πολυπόθητη βαθιά ανάσα και μίλησα για κάτι τόσο προσωπικό, το οποίο όμως έχει αντίκτυπο στην κοινωνία μας. Ζούμε σε μια κοινωνία η οποία έχει πολλά προβλήματα και τα αρνητικά σχόλια ευτυχώς δεν με αγγίζουν γιατί ήμουν και πολύ προετοιμασμένος ότι θα υπάρχουν».

«Μου έστειλαν μήνυμα πάρα πολλά παιδιά και, επειδή ξέρω πόσο στενάχωρο είναι στο σχολείο να σε βρίζουν ή κάποια παιδιά να τα χτυπάνε στον δρόμο, νιώθω αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεσαι και μόνιμα προσπαθείς να είσαι κάπως αλλιώς για κάποιον άλλον επειδή έτσι σου έχουν μάθει. Σου έχουν μάθει ότι αυτό που είσαι δεν είναι αρκετό και θα έπρεπε να αλλάξεις επειδή κάποιους άλλους τους ενοχλείς».

«Το ήξεραν όλοι οι δικοί μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Με υποστήριζαν πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή αν και περάσαμε τις φάσεις μας για να ξανασυστηθούμε» πρόσθεσε ο Ιάσονας Μανδηλάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού

Γράψτε το σχόλιο σας

Πηγή: Pagenews.gr