Ιερουσαλήμ: Σκέψεις να φιλοξενήσει το Final 8 του Basketball Champions League

0
65

Ιερουσαλήμ: Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, η φετινή σεζόν του Basketball Champions League πρόκειται να ολοκληρωθεί με Final 8 το προσεχές φθινόπωρο. O general manager της Χάποελ, Γκάι Χαρέλ, ανέφερε πως είχε ήδη κάποιες συζητήσεις με τον Πατρίκ Κομνηνό για την προοπτική διεξαγωγής του Final 8 του BCL στην Ιερουσαλήμ.

Με ανάρτηση του στα social media ο Γκάϊ Χαρέλ επιβεβαίωσε τις επαφές με τη διοργανώτρια αρχή του BCL για τη διεξαγωγή του Final 8 στην Ιερουσαλήμ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Χάποελ τόνισε ότι μίλησε με τον Πατρίκ Κομνημό (CEO του BCL) για οργανωτικά θέματα και θέματα εξοπλισμού που αφορούν τη διοργάνωση του τουρνουά στην πόλη, κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Τα κουτιά αυτά έχουν συστήματα LED και έφτασαν αυτή την εβδομάδα στο γήπεδό μας, καθώς προορίζονταν για το Final 4. Είναι μία μεγάλη επένδυση του δήμου, ενώ η εταιρία μας θα συνεχίσει τα πλάνα της, μαζί με τους προπονητές και τους παίκτες, παρά τη διακοπή εξαιτίας του ιού. Χθες (14/4) είχαμε μία μεγάλη κουβέντα με τον CEO του BCL (σ.σ. Πατρικ Κομνηνό) με αντικείμενο τη φιλοξενία του τουρνουά τον Σεπτέμβριο. Αυτό που θέλω να πω πραγματικά, είναι ότι απλά μιλάμε για μία καθυστέρηση και τίποτε άλλο. Ακόμη ελπίζω πως θα καταφέρουμε να παίξουμε μπάσκετ αυτή τη σεζόν και υπόσχομαι να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Αλλά, όπως και να έχει, μπροστά την υγεία ο αθλητισμός έρχεται δεύτερος. Εμείς θα προσπαθήσουμε κάποια στιγμή να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε».

Πηγή: Pagenews.gr