Ίλια Ίβιτς: Για ψώνια στη Βουκουρεστίου με την καλλονή κόρη του, Άννα Μαρία

0
53

Μπαμπάς και κόρη απαθανατίστηκαν στον πεζόδρομο, όπου βρέθηκαν για να επιλέξει το δώρο της για τα 18α γενέθλιά της.

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η πρωτότοκη κόρη του 52χρονου πρώην ποδοσφαιριστή και της Ελένης Πετρουλάκη ενηλικιώθηκε. Μάλιστα, η 51χρονη επιτυχημένη γυμνάστρια – επιχειρηματίας τής ευχήθηκε μέσω Instagram, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Tα χρόνια περνάνε σαν αέρας. Σαν χθες θυμάμαι που μπουσουλούσες και τώρα τρέχεις σαν άνεμος και είσαι αθλήτρια στίβου.

Δέκα χρόνια σε περίμενα και δεν είναι τυχαίο το όνομά σου, που δόθηκε μετά από μεγάλη πίστη δική μου στην Παναγία και ήμουν σίγουρη ότι θα έρθεις. Από την πρώτη στιγμή που σε αγκάλιασα ήξερα πως δεν θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μου, έδωσες νόημα και συνεχίζεις. Εσύ και οι αδελφές σου είστε όλος μου ο κόσμος!».

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου μπαμπάς και κόρη απαθανατίστηκαν στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, όπου βρέθηκαν για να επιλέξει το δώρο της στο κέντρο της Αθήνας. Η Άννα Μαρία βρίσκεται φέτος στην τελευταία τάξη του Λυκείου και, όπως αποκάλυψε στο ΟΚ! φίλος της οκογένειας, «έχει ήδη κερδίσει αθλητική υποτροφία λόγω της ενασχόλησής της με τον στίβο και από την ερχόμενη χρονιά θα μετακομίσει στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr