Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπομπή: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

0
30

Αντίστροφα μετρά, πλέον, ο χρόνος για την πρεμιέρα της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το μοντέλο για πρώτη φορά σε χρέη κεντρικής παρουσιάστριας, έρχεται με το Pop Up τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου στις 13:50 από τη συχνότητα του Alpha.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα έχει στο πλευρό της την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο  Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο κρατώντας καθημερινά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

«Τολμηροί, διαφορετικοί κι ειλικρινείς, καθρεφτίζουν το τηλεοπτικό κοινό και λένε ό,τι πραγματικά σκεφτόμαστε όλοι! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και τον Παναγή Τζωρτζάτο βάζουν άφοβα τους τηλεθεατές στην καθημερινότητά τους, κάνουν αληθινές συζητήσεις για τις προσωπικές τους εμπειρίες, τα νέα της ημέρας, την ομορφιά, τη μόδα, τη γυναίκα, την οικογένεια, τις σχέσεις.

Ανατρέπουν τις καθιερωμένες συνήθειες και χρησιμοποιούν την ενέργεια και το πάθος τους αποδεικνύοντας ότι το POP UP είναι ένα έργο σε εξέλιξη. Οπότε, Pop Up! με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πρεμιέρα, Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου στις 13:50 στον Alpha και κάθε μεσημέρι στις 13:50».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr