Ηλίας Βρεττός: Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί

0
102

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης (1/4) του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show«. O τραγουδιστής στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τροχαίο που είχε 3 χρόνια πριν αλλά και στο πτυχίο που πήρε από το Πανεπιστήμιο ύστερα από 17 χρόνια.

«Πήρα πτυχίο στην ΑΣΟΕΕ στα 17 χρόνια. Είχα αφήσει 8 μαθήματα και τα έσερνα αιώνες. Όταν είχα αυτό το ατύχημα πριν από δύο χρόνια και κάτι και βρέθηκα στο κρεβάτι ήταν μια μοναδική ευκαιρία να διαβάσω. Έκατσα όπως ήμουν σακατεμένος διάβασα και πήγαινα με πατερίτσες και έδωσα τα μαθήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ηλίας Βρεττός: Οι χαρακιές στο κορμί ήταν και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό βαθιές

Επίσης, ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε στο σοβαρό του τροχαίο, που είχε πριν από 3 χρόνια. «Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί αλλά αυτά είναι τα παράσημά μου. Έχω κάνει τατουάζ σε όλες μου τις τομές. Δεν τα αγάπησα ποτέ τα σημάδια μου, ήθελα να τα στολίσω. Οι χαρακιές στο κορμί ήταν και χαρακιές στην ψυχή και στο μυαλό βαθιές. Έχει σημασία η ψυχολογία και η ενέργεια σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Συνειδητοποίησα ότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό. Ο αδερφός μου ζούσε στο εξωτερικό και γύρισε μόνιμα στην Ελλάδα με το ατύχημά μου και είναι το πιο σημαντικό. Μετά το ατύχημα έβαλα τη ζωή μου στις βάσεις που επέλεξα εγώ. Έφυγαν φίλοι και ήρθαν καινούριοι. Πολλούς έχουμε γύρω μας που είναι φρου φρου κι αρώματα» ανέφερε.

Ηλίας Βρεττός: Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά το

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής δήλωσε υπέρ των εμβολιασμών αλλά αναφέρθηκε και σε προβλέψεις Αγιών Πατέρων. «Σε λίγα χρόνια δεν θα χρειαζόμαστε καν αυτή την εν είδη πιστωτικής κάρτας ταυτότητα γιατί θα την έχουμε κάπου πάνω μας στο κορμί μα. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του. Ζω από θαύμα. Έζησα από θαύμα εκείνη την ημέρα. Αυτή τη στιγμή είμαστε εδώ και μιλάμε επειδή συνέβη τότε ένα θαύμα. Πιστεύω βαθιά» είπε και συνέχισε:

«Το αυτοκίνητο ήταν μια άμορφη μάζα στο οποίο ήμουν εγκλωβισμένος 50 λεπτά. Κόψανε τις λαμαρίνες για να με βγάλουν. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες από αντίστοιχα τρακαρίσματα είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός άνθρωπος από τη θέση του συνοδηγού και ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουσή και τόσα πολλά αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν και δεν έγιναν. Ήταν της Αγίας Φιλοθέης και εκείνη τη μέρα τη γιορτάζω σαν γενέθλια.

Θέλω να κάνω παιδί. Με την Αναστασία -πρώτη φορά λέω το όνομά της- είμαστε πάρα πολύ καλά 2,5 χρόνια τώρα. Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Θεωρώ ότι είμαι σε μία καλή πορεία προς τον γάμο και την οικογένεια. Θέλω να πιστεύω ότι όλα πάνε καλά. Η Αναστασία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο γι’ αυτό και στεριώσαμε τελικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr