Ηλιούπολη: Έρχονται νέες καταγγελίες για τον προπονητή Τάε Κβον Ντο

0
54

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Ηλιούπολης κι όχι μόνο– τις αποκαλύψεις για τον 44χρονο προπονητή τάε κβον ντο που κατηγορείται ότι βίασε τουλάχιστον πέντε ανήλικες αθλήτριές του στο σπίτι του και στη σχολή πολεμικών τεχνών στην περιοχή.

Σημειώνεται πως πρόσωπο με πρόσωπο με τον ανακριτή θα βρεθεί τη Δευτέρα ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών, κατηγορούμενος για βιασμούς πέντε αθλητριών του την περίοδο 2009 – 2020.

Παράλληλα, έρχονται νέες καταγγελίες, καθώς οι αστυνομικοί είναι πλέον πεπεισμένοι ότι και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματά του και περιμένουν την απολογία του, προκειμένου να πάρουν το πράσινο «φως» από τις δικαστικές Αρχές για να δώσουν τα στοιχεία και τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

Έτσι, τόσο το προφίλ του «επιτυχημένου επαγγελματία» όσο και αυτό του «καλού οικογενειάρχη» σε μια στιγμή κατέρρευσαν.

Ο 44χρονος, όπως είχε αποκαλύψει το MEGA, είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2020 για ενδοοικογενειακή βία. Με δύο μαχαίρια είχε φτάσει στο σπίτι της πρώην συζύγου του στην Ηλιούπολη απειλώντας την και σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του. Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να την απειλήσει και με καραμπίνα.

«Η πρώην σύζυγος του προπονητή δεν γνώριζε τίποτα για την δράση του. Το 2018 την χτύπησε για πρώτη φορά και γι΄αυτό χώρισαν. Το ίδιο επαναλήφθηκε και το 2019. Τον Μάιο του 2020 κρατώντας μία καραμπίνα απειλούσε να τη σκοτώσει», είπε στο MEGA το περιβάλλον της πρώην συζύγου του 44χρονου.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν εξονυχιστικά και τη «μέχρι χθες» δράση του κατηγορούμενου προπονητή, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέχρι και πριν τη σύλληψή του κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονη αθλήτριά του.

Απαντήσεις στην σκοτεινή υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στα κινητά, τα τάμπλετ και τα λάπτοπ που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Πηγή: Pagenews.gr