Ιωάννα Παππά: Είναι τρομακτικό ότι μερικοί αντιδρούν και σχολιάζουν χωρίς να βάλουν φίλτρο

0
34

Στην παρέα των «Roomies» βρέθηκε καλεσμένη η γοητευτική ηθοποιός Ιωάννα Παππά μιλώντας για τις σημαντικότερες στιγμές της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα σειρά του Mega στην οποία πρωταγωνιστεί, την «Έξαψη», αλλά μίλησε και για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής της ζωής. Μια από αυτές είναι φυσικά η γέννηση του γιου της. Ένα μαγικό δώρο για εκείνη, για το οποίο, όμως, στοχοποιήθηκε και δέχτηκε πολλά σχόλια- ανάμεσά τους και αρκετά αρνητικά- για το γεγονός ότι έγινε μητέρα στα 40.

«Για ό,τι κάνει κάποιος θα δεχτεί και αρνητική και θετική κριτική. Είναι φαινόμενο. Νομίζω ότι απλά και να κάνεις μια δουλειά, ας πούμε μετά από καιρό στην τηλεόραση, πάλι θα δεχτείς σχόλια. Νομίζω ότι υπάρχει μια αυτόματη αντίδραση για κοινωνικά ζητήματα. Θεωρούν ότι υπάρχουν κάποιοι νόμοι στα πράγματα οπότε μερικοί άνθρωποι αντιδρούν χωρίς φίλτρο. Όπως αντιδρούν στα θρησκευτικά ζητήματα και αυτό είναι τρομακτικό γιατί φανερώνει βαθιά έλλειψη παιδείας».

Για τη μητρότητα πάντως, είχε μιλήσει και σε συνέντευξή της το περασμένο φθινόπωρο, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνισή της μιας και η Ιωάννα Παππά είχε βρεθεί στο πλατό του «The 2Νight Show» προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή τη νέα της τηλεοπτική δουλειά στο MEGA. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων είχε απαντήσει και σε ερωτήσεις για τη μητρότητα την οποία βίωσε μετά τα 40 αλλά και για τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε για αυτή της την επιλογή.

«Μου είχαν στείλει ένα μήνυμα, ντροπή σου σε τέτοια ηλικία και τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσει και τέτοια! Δεν χρειάστηκε να μπω σε διαδικασία να κάνω κάτι. Δηλαδή όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή».

«Δεν ξέρω, εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία αν θα το έκανα απαραίτητα γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους…. Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr