Ησαΐας Ματιάμπα: Ο γιος μου θέλει να γίνει καλός άνθρωπος

0
49

Ο Ησαΐας Ματιάμπα ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2nigh Show» το βράδυ της Πέμπτης (18/3) και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύζυγό του αλλά και για τον πατέρα του που δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Ο τραγουδιστής, που φέτος συμμετέχει στο «Your Face Sounds Familiar» μίλησε συγκεκριμένα για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, τον γιο του Ηρακλή και τη σύζυγό του Βασιλική, ενώ συγκινήθηκε όταν μίλησε για την απώλεια του πατέρα του πριν από 7 μήνες.

Ησαΐας Ματιάμπα: Ο πατέρας μου είδε μια φωτογραφία της μαμάς μου και την ερωτεύτηκε αμέσως. Το ίδιο και η μαμά μου.

«Ο πατέρας μου ήταν έξω καρδιά, απλόχερος. Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Το τραγούδι “Μια ανάσα για δύο”, παρουσιάζει το πως νιώθει η μητέρα μου. Όσα έχει περάσει μαζί του. Ο πατέρας μου ερχόταν από μια πλούσια οικογένεια και μετά το πραξικόπημα στο Ζαίρ, έχασε τα πάντα. Τον κυνηγούσαν για να τον σκοτώσουν γιατί ήταν πρωτότοκος δημοκρατικής οικογένειας. Έχει πεθάνει εδώ και 7 μήνες. Ο πατέρας μου είδε μια φωτογραφία της μαμάς μου και την ερωτεύτηκε αμέσως. Το ίδιο και η μαμά μου.

Ερωτεύτηκαν μέσα από φωτογραφίες. Αντάλλασσαν γράμματα και γνωρίστηκαν μετά. Ήταν έτοιμος να γίνει γιατρός αλλά πήγε στην Αφρική γιατί ήθελε να βρει ορυκτό πλούτο για να μη έχουμε οικονομικές δυσκολίες. Πριν γεννηθεί ο Ηρακλής έλεγε ότι δεν θα προλάβει να τον δει. Προσπαθούσα να τον πείσω να αντέξει και του έλεγα μείνε δυνατός γιατί έρχεται ένας εγγονός που δεν έχεις γνωρίσει. Θέλω να γίνει ανοιχτός και καλός άνθρωπος ο γιος μου, όπως ήταν ο μπαμπάς μου» είπε.

Ο Ησαΐας μίλησε και για τον γιο του: «Είναι τόσο όμορφος που τον μπερδεύουν με κοριτσάκι. Ανήκουμε στις οικογένειες που δεν έχουμε βοήθεια, οπότε για να σκεφτούμε για δεύτερο παιδί πρέπει να πάει πρώτα ο Ηρακλής, στον παιδικό. Η Βασιλική έχει αφοσιωθεί στο γιο μας. Είδα τη Βασιλική να γίνεται μαμά και δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχε τέτοια συμπεριφορά ως μάνα. Άφησε τα πάντα για να αφοσιωθεί στο παιδί της. Εγώ για το γιο μου έχω κάνει τα πάντα εκτός από τον θηλασμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Πηγή: Pagenews.gr